- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- ixaomi 5plus
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 4
Hislerime istinaden yazıyorum yarın ertesi gün gelir güncellemeniz.bende hala görünmüyor güncelleme.
Hislerime istinaden yazıyorum yarın ertesi gün gelir güncellemeniz.bende hala görünmüyor güncelleme.
Update yapmanız yeterli hocam zaten önemli bir değişiklik yok.şimdi biz hangi dosyayı indirip güncelleme paketi seçin dedikten sonra yükleyebiliriz
recovery mi yoksa Update mi
Update yi indireceksin paketi seç ile kuracaksın ama. Bekle zaten yarın yayinlanirşimdi biz hangi dosyayı indirip güncelleme paketi seçin dedikten sonra yükleyebiliriz
recovery mi yoksa Update mi
Update yapmanız yeterli hocam zaten önemli bir değişiklik yok.
tesekkur ederim o zaman yarın akşama kadar bekleyim gelmez ise dediginiz gibi yapıcamUpdate yi indireceksin paketi seç ile kuracaksın ama. Bekle zaten yarın yayinlanir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme gelir mi bilmiyorum ama R5/5+ cihazlarını öldürdüler çok umudunuz olmasın.Redmi 5 gelirmi acaba bilgisi olan varmı kestiler mi güncellemeyi redmi 5 için yoksa
Bu muydu Xiaomi 1veya 2 güncelleme verdi sonra boşGüncelleme gelir mi bilmiyorum ama R5/5+ cihazlarını öldürdüler çok umudunuz olmasın.
MIUI 11 alacaktır (umarım) ama MIUI 10 için R5+'a verdikleri gibi güvenlik güncellemesi filan verirler diye düşünüyorum.Bu muydu Xiaomi 1veya 2 güncelleme verdi sonra boş