MIUI 11 Redmi 5 Plus Miroom Stabil 11.0.3.0 İndirme ve Kurulum

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Apk yükleyeyim derken yüklenmedi telefonu yenidfen başlattıktan sonra da telefon sistemi çöküyordu ikide bir üzerine tekrar romu attım o bile çözüm olmadı buna. Yeniden başlatmak biraz benim hatam da yani bu sorun da olmaz çok saçma bir problem.

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
Ben miroom 11.0.3 ün şarj süresinden memnun kalmadım pek,pil optimizasyonu pek iyi değil,yarım saatte batarya full den yüzde 78 e düşüyor..
Legion betaymış hala..

Son düzenleme:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Ama oxygen os android 10 romu çok iyi.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Apk yükleyeyim derken yüklenmedi telefonu yenidfen başlattıktan sonra da telefon sistemi çöküyordu ikide bir üzerine tekrar romu attım o bile çözüm olmadı buna. Yeniden başlatmak biraz benim hatam da yani bu sorun da olmaz çok saçma bir problem.
Hepsinde binbir sorun. Xiaomi telefonu zamanından önce öldürdü. Port romlar peşinde dolaşıyoruz

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hepsinde binbir sorun. Xiaomi telefonu zamanından önce öldürdü. Port romlar peşinde dolaşıyoruz
Xiaomi böyle yapıyor da ama yine bol bol romlar geliyor bu cihazlara en büyük örneği bizim cihazdan sonra redmi note 5 pro adamlar antirollback getirdi cihaza ama hala en çok destek alan cihazlardan birisi rom olarak.

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Şahsen ion 2.4a'dan çok memnunum. İleride Los 17.1 deneyebilirim.

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23

Sizde de uygulama arası geçişlerde sayfalar yeniden yükleniyor mu yoksa benim tel 3-32 gb olduğundan mı yapıyor?Örnek tarayıcı da bu sayfa açıkken facebook uygulamasına geçip daha sonra tekrar bu sayfaya döndüğünüzde sayfayı yeniden yüklüyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen ion 2.4a'dan çok memnunum. İleride Los 17.1 deneyebilirim.

Saf android gibi olmuş sanki

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Şuan Oxygen os Android 10 dayım romun sorunlar şunlar onun dışında çok sağlam rom.
Bluetooth audio çalışmıyor
Kilit ekranında kasma ve geç açılma var.
Parmak izi ekran kapalıyken çalışmıyor ve kaldırınca ekranı açmak yok
parlaklık kasma hissi veriyor.

Bunlar dışındaki her şey çalışıyor gördüğüm yüz kilidi dahil her şey çalışıyor.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Xiaomi böyle yapıyor da ama yine bol bol romlar geliyor bu cihazlara en büyük örneği bizim cihazdan sonra redmi note 5 pro adamlar antirollback getirdi cihaza ama hala en çok destek alan cihazlardan birisi rom olarak.
Bol bol derken port romlardan yada geliştiricilerin yaptığı romlardan bahsediyorsunuz. Benim demek istediğim bu değil. Beta güncellemeleri devam etmeliydi, And9 verilmeliydi. Zaten Xiaominin iki üvey evladı varsa biri bu biri de mi max 2 dir

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
Üstad haklısın. Valla xda daki developerler de olmasa redmi 5 plus imi hala stock romda reklamlı kasmalı donmalı kullanmaya devam edecektim. Sağolsunlar adamlar kafa yorup romla uğraşıp bizim için yayınlıyor.saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bol bol derken port romlardan yada geliştiricilerin yaptığı romlardan bahsediyorsunuz. Benim demek istediğim bu değil. Beta güncellemeleri devam etmeliydi, And9 verilmeliydi. Zaten Xiaominin iki üvey evladı varsa biri bu biri de mi max 2 dir
Aynen üstad katılıyorum. Android 8.1.0 dan yukarı çıkmadı stockta. Bizde mecbur kaldık xda ya vb. sitelere

Üst Alt