Sohbet Redmi 5 Plus Kayıp/Çalıntı !!

ahsenayd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahsen
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Merhabalar,
Daha 1 aylık cihazım kayboldu. kim bulduysa aldığı gibi kapatmış. Ulaşamıyorum. Google cihaz bul yerini bulmuyor. Hem ekran kilidi hem de parmak izi vardı. Karakola şikayette bulundum fakat herkes üstüne bir bardak soğuk su iç bulunmaz diyor. Merak ettiğim imei numarası değiştirilebiliyor mu? Cihazı bulma ihtimalim nedir? Karakoldan bulunursa size dönüş yaparlar diyorlar ama benim yapabileceğim başka bir şey var mıdır?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi cloud ve google da takip edeceksiniz açarsa bulabilmek için. İmei değiştirilen bir şey.

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
faturası varsa savcılıga şikayette bulun. sim kart takılır takılmaz, hat sahibin kimlik bilgileri ve adresi çıkar, sonra savcılıktan o adrese ve kişiye mahkeme celbi gider :D tlf nuna kavuşursun

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Karakol ile uğraşmayın, başvurunuzu onlar da savcılığa gönderiyor en azından vakit kaybı olmaz... "Fatura Varsa" ve "İmei numarası Faturada yazıyorsa" A4 kağıdına derdinizi anlatın ve Savcılığa fatura fotokopisini de ekleyerek başvurun... Faturada yazan imei numarası savcılık kanalı ile kullanıma kapatılır ve hattını telefona takıp ilk kullanan kişiye mesaj gider ve o telefonu kullanamaz... İllegal yollardan imei atıp kullanmaya devam eder orası ayrı ama hat kimin üzerine ise savcılık ondan hesap sorar... Bu telefonu ne yaptın diye...

Uzun bir süreç ama yukarıda tırnak içinde belirtilen kriterlere göre sonuç alman mümkün... Kolay gelsin.

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
benim mi note 3 te 2 hafta kadar önce hava alanında çalındı. Polisler 5 para etmez. Her tarafta kamera var, ilgilenmediler. Savcılığa git dediler. Savcılığa dilekçe verdim. Mi cloud üzerinden giriş yapıp, takip edebilirsin.

Üst Alt