Bootloader kilidi açık olan cihazıma, twrp yükledim açılışta şifre istedi girmedim. Wipe data wipe dalvik cacheleri yaptım cihaz mi logosunda açılışta kaldı,tekrar twrpye girdim twrp silinmişti. Tekrardan fastboottan yükledim yine şifre yine wipe data yaptım cihaz açılışta kaldı(yaklaşık 4*5 dk bekledim). Kamera yüzünden cihazda basit bir twrp yüzünden ortada kaldık şimdi, ne yapacağım ?
[doublepost=1527576301,1527576053][/doublepost]Ayrıca bir şey farkettim twrp yükledikten sonra ilk yüklemede de aynı diğerinde de twrp install zip kısmında bütün klasörlere tıklayınca dosyalar görünmüyor boş yani twrp yükleyince komple sistem siliniyor mu acaba ne yapmamı önerirsiniz? twrp file manager da bilgisayar görmüyor file managerda system dosyalarına baktım duruyor ama install zipte görmüyor hiçbir klasörün içini global rom yüklesem twrp de yine aynı sorun olacak.başka sürüm twrp mi yüklesek acaba?
[doublepost=1527578141][/doublepost]çözüm yolu illaki magisk ile rootlamakmış dostlar yoksa cihaz açılmıyormuş gerekli çözüm buyrun
Root yapmak isteyenler unlock yapmak zorundadır öncelikle. Root için de TWRP yüklemek şarttır diyebiliriz. TWRP yükledikten sonra da Root yapmak şarttır (Orijinal romda kalmak isterseniz), yoksa telefon açılmıyor başka Custom rom yüklemeden. Bu yüzden her halükarda Root için gerekli olacak dosyaları önceden telefona bir klasöre atın hazır dursun. Magisk v16 zip dosyası root için yeterlidir. (kaldırmak için ayrıca uninstall zip de var lazım olursa.) Root için mutlaka magisk kullanın çok avantajlı. Supersu, superuser hiç gerek yok.
Şuradan indirin;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
donanım haberden gunman233 arkadaş yazmış sağolsun