Twrp üzerinden flashlamak nedir tam olarak? Nasıl yapılıyor?Açılmıyor derken? İnen .zip dosyasını direk telefona atıp twrp üzerinden flashlayacaksınız.
Eğer inmiyorsa şu linkten deneyin;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı ana dizine atın, twrp'ye girin install deyip dosyayı seçin ve aşağıdaki butonu kaydırın. Bu kadarTwrp üzerinden flashlamak nedir tam olarak? Nasıl yapılıyor?
Magisk yüklü mü hocam telefonda?Arkadaşlar yok mu yardımcı olan 3 saattir bekliyorum blother kilidini açtık ama Google camera yine açılmıyor twrp yapmak istemiyorum telefonun cokmesinden korkuyorum kilidi actigima göre hangi Google camerayi yükleyebilirim
Yok hocam onları yüklemeden olmuyor mu sadece kilidi actim magisk yada twrp yükleme riskli geliyor bana telefon çökerse açamam geri bilgim kısıtlı çöktüğü an telefon çöp olur çünküMagisk yüklü mü hocam telefonda?
Kilidi boşuna açmışsınız Bootloader kilidi açmadan da google camera yükleyebilirsiniz hocam. Ben de zamanında kilidi açmadan 5-6 tane farklı sürüm deneyerek çalışanı bulmuştum. Madem kilidi açtınız orangefox ve magisk yükleyin derim en temizi olurYok hocam onları yüklemeden olmuyor mu sadece kilidi actim magisk yada twrp yükleme riskli geliyor bana telefon çökerse açamam geri bilgim kısıtlı çöktüğü an telefon çöp olur çünkü
\ ' /data\ ' bağlanamıyor (no such process ) yazıyor tam olarak ve zip dosyası yüklenemiyor diyorKilidi boşuna açmışsınız Bootloader kilidi açmadan da google camera yükleyebilirsiniz hocam. Ben de zamanında kilidi açmadan 5-6 tane farklı sürüm deneyerek çalışanı bulmuştum. Madem kilidi açtınız orangefox ve magisk yükleyin derim en temizi olur
Hatayı nerede aldınız hocam twrp'de mi?Hocam data bağlanamıyor hatası veriyor ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
\ ' /data\ ' bağlanamıyor (no such process ) yazıyor tam olarak ve zip dosyası yüklenemiyor diyor