- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 88
Gcam güncellendi mi en son sürümü bu mu?
peki bir kaçtane deneyeceğim o zaman bakalım hangisi tutarsa ilgin için teşekkür ederim
bu redmi 5 içinmi hocam herşeyi çaılışıyormu acabaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu modele stabil diyorlardı kurdum evet bir sıkıntı yok gibi dene istersen
mi 8 e özel yazıyor ama ona aldanmayın çoğu cihazda çalışıyorbu redmi 5 içinmi hocam herşeyi çaılışıyormu acaba
Ön kamera çekim yapıyor mu? Bende 6.1.029 var çekmiyor on kamera.mi 8 e özel yazıyor ama ona aldanmayın çoğu cihazda çalışıyor
şimdi denedim hayır çekmiyor. hangi 6 sürümünü denediysem ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum ön kamerası çalışan sürüm varsa biri buraya atabilirse sevinirimÖn kamera çekim yapıyor mu? Bende 6.1.029 var çekmiyor on kamera.
Deniyorum güzel aslında ama yeni bir yol buldum pixel rom kullanıyorum eskiden eu rom kullanıyordum eu da her güncelleme de 80 krs kesiyor sürekli öyle böyle fatura 5-6 TL fazla geliyor ben de pixel Roma geçtim Google camera içinde ana kamera olarak geliyor ve çok daha stabil çalışıyor. Yine de sağolun ilginiz içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu modele stabil diyorlardı kurdum evet bir sıkıntı yok gibi dene istersen
Telefonu bul özelliğini kapatırsanız ücret yansıtmaz size.Deniyorum güzel aslında ama yeni bir yol buldum pixel rom kullanıyorum eskiden eu rom kullanıyordum eu da her güncelleme de 80 krs kesiyor sürekli öyle böyle fatura 5-6 TL fazla geliyor ben de pixel Roma geçtim Google camera içinde ana kamera olarak geliyor ve çok daha stabil çalışıyor. Yine de sağolun ilginiz için
Denedim ama en baştan yüklerken aktiv etmek için kod istiyor telefon acıldığında şifreyi girer girmez sms gönderiliyor diyor 5 dk sonra da ücreti kesiyor çok uğraşmıştım yapamadım ama tavsiyem sizeTelefonu bul özelliğini kapatırsanız ücret yansıtmaz size.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi