Yardım Redmi 5 Plus güncelleme sorunu

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Arkadaşlar telefonum hatalı bir işlemden dolayı Fastboot ekranında kaldı. Sadece fastboot ve twrp ekranına ulaşabiliyorum. Cihazım çin versiyondu m 10.0 versiyon yüklüydü. şimdi miflash ile yaılımı tekrar atmak istiyorum ancak hangi roomu kurmalıyım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Burdan;
Redmi 5 Plus Latest Global Stable sürümünü bulup indirin.

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Burdan;
Redmi 5 Plus Latest Global Stable sürümünü bulup indirin.
sonunda oldu teşekkürler. şimdi ben bu telefonu root yapabiliyormuyum

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Yeniden twrp kurup magisk flashlayacaksınız

magisk dediğimiz şey yine rom gibi cihaza özel mi ? yani şu an android 8.1 de miui 10 da root yapabiliyorum değil mi ? İhtiyacım olaran araçları nasıl aratmalıyım

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
magisk dediğimiz şey yine rom gibi cihaza özel mi ? yani şu an android 8.1 de miui 10 da root yapabiliyorum değil mi ? İhtiyacım olaran araçları nasıl aratmalıyım

Magisk dosyası her cihaza olur hocam. Dün geceden beri her ayrıntıyı sordunuz, belli ki pek bilginiz yok. Önce ne nedir bir araştırma yapsanız daha iyi olmaz mı? Hem konuları kirletiyoruz, hem de boş vakit harcanıyor.

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Magisk dosyası her cihaza olur hocam. Dün geceden beri her ayrıntıyı sordunuz, belli ki pek bilginiz yok. Önce ne nedir bir araştırma yapsanız daha iyi olmaz mı? Hem konuları kirletiyoruz, hem de boş vakit harcanıyor.

Bilgisayarlarla yada yazılımlarla aram iyidir ancak ilkkez android telefon kullanıyorum. ve dün akşam telefon kilitlenince ne yapacağımı bilemez halde indternette araştırma yaptım ancak bu konu hakkında inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Zaten o bilgi kirliliği yüzünden telefon kilitlendi. Neyse destek için teşekkürler bir daha sormuyorum kirletmiyorum.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
DEĞERLİ arkadaşım ihtiyacın olan ve hatta olabilecek olanları da sayfalarında paylaşmış arkadaşların anlatım > soru ve cevaplarını hatta karşılaştıkları sorunları yazmışlar. Ben onları üstteki cevabımda verdim 5 madde olarak. Lütfen sorunuzdan önce bunları iyice okuyunuz gerçekten yok ise sorunuz. İnanıyorum cevaplar var onlarda. Ben sizler bu "yardım" da soruktan sonra verdiğim linkleri okudum ki benimle alakalı bile değil öyle paylaştım. Peki siz neden okumadan incelemeden işlemlere başlıyor ve doğal olarak şimdi ne olacak ile karşılaşınca sorular devam ediyor. Form sakinleri imkan bulunca siteye girebildiklerinden anında cevap veremiyorlar, buna sakın darılmayın.8=)
İYİ FORUMLAR

Sİteminizi yeni gördüm:
Siz O bilgi kirliliğinden dolayı değil aceleciğinizden ve paylaşılanları tam okumadan veya anlamadan başladığınız işlemlerden cihazı brick yaptınız. facepalm~~
Zaten bahs geçen brick de basit bişey her androidin başına gelen bir durum. Ama şuda önemli o bilgi kirliliği bir çok kullanıcıyı için "Androidde" uzmanlaşma başlangıcı.
Şu güzel sözü de unutmamak lazım teknoloji ile yakınsınız "ŞAYET ÇALIŞIYORSA KURCALAMA"
Sevgiyle kalın, hoşça kalın. Kızmak yok, darılmak yok, PAYLAŞIMA DEVAM...Yes~~Yes~~

Son düzenleme:
Üst Alt