Redmi 5 Plus güncelleme sorunu

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
İyi günler xiaomi cihaz güncellemesinden pek anlamadığım için sizi bir sorunumu paylaşmak istedim
cihazım redmi 5 plus miui global 9.2.13.0 sürümünde ama güncelleme istiyor.güncelleme yapmak istediği sürüm mıuı v9.5.9.0.NEGMIFA KARARLI 1.5G yazıyor ama kabul ettiğimde %100 gelince paket doğrulanamadı hatası alıyorum bu sorun nasıl çözülür.Cihazı yeni aldım.

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Arkadaşlar cihazı bugün aldım ama guncelleme yapamıyorum.belli bir yüzdeye gelip başa alıyor sanki güncelleme hiç başlamamış gibi. Bana basit bir dilde anlatır mısınız ne yapmam gerektiğini.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

daha sonra indirdiğin dosyayı ayarlar>telefon hakkında>sistem güncelleştirme sağ üsteki 3 noktaya tıkla indirdiğin dosyayı seçip yüklemesini bekle.

Bende Mkalkan21 kullanıcısının dediğini uyguladım önce onu denemeni tavsiye ederim daha sonra bunu dene burda amaç eski sürümü yüklemek, eski sürümü yükleyince tüm güncelleştirmeleri almaya başlar en azından bende öyle oldu.

Oyla:

Lastblows

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
0
Şu linkten
Redmi 5 Plus global(küresel) sağda mavi kutu içinde stable rom yazan romu telefonunuza normal şekilde indirin.
Sonra telefon > ayarlar > telefon hakkında > sistem güncelleme> fotoğrafta ki yerden sağda üç nokta üst üste olan yere basın > güncelleme paketini seçin seçeneğine basıp > telefona indirdiğiniz romu seçin. Tamam diyin kurmaya başlayacaktır. Hata verirse tekrar deneyin aynı yöntemi.
Bazen telefonlar direkt güncelleyici ile rom indirmede internetten dolayı sorun yaşıyor :)
Ciddi bir sorun değil :)
Aynı telefon bende de var bi ara aynı hatayı bende alıyordum bu yöntemle güncelledikten sonra yeni güncellemeleri rahatça almaya devam ettim :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çözüm ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Emrsh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Retmi 5 plus
Konular
1
merhablar ben de redmi 5 plus kullanıyorum daha yeni aldım 1 2 ay oldu ama güncelleme yapamıyorum güncelleme yapmak için bir ağa bağlanmanız gerekiyo diyor. baya bi araştırdım ama pek anlamadığım için bişey yapamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Oyla:

Muhammed meriç

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi resmi 5
Konular
0
Bende güncelleyemiyorum banada hep böyle dioo

Oyla:

muhammet610505

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
guncelleme
Cihazım
ixiomi redmi 5
Konular
0
ixiomi redmi 5 plus 10.0.2.0 suanki sürüm ama güncelleme var guncelleyemiyorum wifi ye bağlıyken bağlı değildir hatası veriyor rom yükleyip denedim ondada paket doğrulanmadı hatası verdi %1 bile olmadı lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Şu linkten
Redmi 5 Plus global(küresel) sağda mavi kutu içinde stable rom yazan romu telefonunuza normal şekilde indirin.
Sonra telefon > ayarlar > telefon hakkında > sistem güncelleme> fotoğrafta ki yerden sağda üç nokta üst üste olan yere basın > güncelleme paketini seçin seçeneğine basıp > telefona indirdiğiniz romu seçin. Tamam diyin kurmaya başlayacaktır. Hata verirse tekrar deneyin aynı yöntemi.
Bazen telefonlar direkt güncelleyici ile rom indirmede internetten dolayı sorun yaşıyor :)
Ciddi bir sorun değil :)
Aynı telefon bende de var bi ara aynı hatayı bende alıyordum bu yöntemle güncelledikten sonra yeni güncellemeleri rahatça almaya devam ettim :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Arkadaşlar cihazı bugün aldım ama guncelleme yapamıyorum.belli bir yüzdeye gelip başa alıyor sanki güncelleme hiç başlamamış gibi. Bana basit bir dilde anlatır mısınız ne yapmam gerektiğini.
Hocam bişey sorabilirmiyim benim cihazım note 7 miu 11 den miu 10 geri dönebilir miyim bu yöntemle Türkiye garantili.

Oyla:

muhammet610505

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
guncelleme
Cihazım
ixiomi redmi 5
Konular
0
O zaman bootloader kilidiniz açık ise mi Flash açık değilde Xiaomi tool ile güncel romu kurmayı deneyin. Mi Flash ve Xiaomi tool ile ilgi detaylı anlatımlar forumda mevcut. Arayıp bakabilirsiniz.

arkadaşın sorunu bendede var bende güncelleme kısmında wifi baglanmadi hatası veriyor rom yükledim denedim daha 1 bile olmadan paket doğrulanmadı hatası veriyor ve bende PC yok lütfen yardımcı olun

Oyla:
Üst Alt