Redmi 5 Plus güncelleme sorunu

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
İyi günler xiaomi cihaz güncellemesinden pek anlamadığım için sizi bir sorunumu paylaşmak istedim
cihazım redmi 5 plus miui global 9.2.13.0 sürümünde ama güncelleme istiyor.güncelleme yapmak istediği sürüm mıuı v9.5.9.0.NEGMIFA KARARLI 1.5G yazıyor ama kabul ettiğimde %100 gelince paket doğrulanamadı hatası alıyorum bu sorun nasıl çözülür.Cihazı yeni aldım.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İyi günler xiaomi cihaz güncellemesinden pek anlamadığım için sizi bir sorunumu paylaşmak istedim
cihazım redmi 5 plus miui global 9.2.13.0 sürümünde ama güncelleme istiyor.güncelleme yapmak istediği sürüm mıuı v9.5.9.0.NEGMIFA KARARLI 1.5G yazıyor ama kabul ettiğimde %100 gelince paket doğrulanamadı hatası alıyorum bu sorun nasıl çözülür.Cihazı yeni aldım.
Şu linkten
Redmi 5 Plus global(küresel) sağda mavi kutu içinde stable rom yazan romu telefonunuza normal şekilde indirin.
Sonra telefon > ayarlar > telefon hakkında > sistem güncelleme> fotoğrafta ki yerden sağda üç nokta üst üste olan yere basın > güncelleme paketini seçin seçeneğine basıp > telefona indirdiğiniz romu seçin. Tamam diyin kurmaya başlayacaktır. Hata verirse tekrar deneyin aynı yöntemi.
Bazen telefonlar direkt güncelleyici ile rom indirmede internetten dolayı sorun yaşıyor :)
Ciddi bir sorun değil :)
Aynı telefon bende de var bi ara aynı hatayı bende alıyordum bu yöntemle güncelledikten sonra yeni güncellemeleri rahatça almaya devam ettim :)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu linkten
Redmi 5 Plus global(küresel) sağda mavi kutu içinde stable rom yazan romu telefonunuza normal şekilde indirin.
Sonra telefon > ayarlar > telefon hakkında > sistem güncelleme> fotoğrafta ki yerden sağda üç nokta üst üste olan yere basın > güncelleme paketini seçin seçeneğine basıp > telefona indirdiğiniz romu seçin. Tamam diyin kurmaya başlayacaktır. Hata verirse tekrar deneyin aynı yöntemi.
Bazen telefonlar direkt güncelleyici ile rom indirmede internetten dolayı sorun yaşıyor :)
Ciddi bir sorun değil :)
Aynı telefon bende de var bi ara aynı hatayı bende alıyordum bu yöntemle güncelledikten sonra yeni güncellemeleri rahatça almaya devam ettim :)

üzgünüm ama malesef hayla sorunum devam ediyor. Roma kurmaya çalıştıgımda sürekli paket doğrulanamadı hatası veriyor.

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
üzgünüm ama malesef hayla sorunum devam ediyor. Roma kurmaya çalıştıgımda sürekli paket doğrulanamadı hatası veriyor.
O zaman bootloader kilidiniz açık ise mi Flash açık değilde Xiaomi tool ile güncel romu kurmayı deneyin. Mi Flash ve Xiaomi tool ile ilgi detaylı anlatımlar forumda mevcut. Arayıp bakabilirsiniz.

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garanti kapsamı dışına bırakmazmı ?

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
kvk garanti servisi
Delta garanti kapsamı dışında bırakmıyor.
KVK ile bir kaç arkadaş konuşmuş kimisine bırakmıyor kimisine bırakıyor demişlerdi.
İsterseniz sizde bi konuşun. Eğer bırakıyorsa sizde gönderin kendileri güncellesin o zaman.

Oyla:

Uniq

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilmiyorum
Cihazım
Xaomi redmi
Konular
0
Arkadaşlar cihazı bugün aldım ama guncelleme yapamıyorum.belli bir yüzdeye gelip başa alıyor sanki güncelleme hiç başlamamış gibi. Bana basit bir dilde anlatır mısınız ne yapmam gerektiğini.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-26-23-50-16-616_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-05-26-23-50-16-616_com.android.updater.png
    97,1 KB · Görüntüleme: 52
Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Arkadaşlar cihazı bugün aldım ama guncelleme yapamıyorum.belli bir yüzdeye gelip başa alıyor sanki güncelleme hiç başlamamış gibi. Bana basit bir dilde anlatır mısınız ne yapmam gerektiğini.
İnternet bağlantınızdan dolayı kopuyor olabilir.
Eğer başka internet bağlantınız varsa bağlanıp birde oradan deneyin. Yoksa dediğim adımları takip edip yüklemeye çalışın.

Öncelikle bu linkten sağda mavi kutu içerisinde stable rom yazan Redmi 5 Plus global romunu indirin.

İndirme bittikten sonra;
resimde gördüğünüz sayfaya girip "Güncelleme paketini seçin" bölümüne basıp, indirdiğiniz romu telefon hafızasında neredeyse bulup seçin ve onaylayın.
Yükleme başlayacaktır. Eğer olma bir daha aynı şekilde deneyin.
Olmazsa telefonunuzu kapatıp açıp öyle deneyin.
Yükleme tamamlanırsa telefonu kapatır açar güncellemeleri yükler :)

Oyla:
Üst Alt