Pie custom roma geçildiği halde sorun olan kişiler var. Çok tuhaf sorun.Bende de vaktinde ekranda donmalar filan oluyordu. Aradan belli bir süre geçince Fastboot rom atmak zorunda kalmıştım. O günden beri bir problem yok.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam fastboot için Bootloader kilidi açık olması gerekiyor mu dün denedim modem fail tarzında bir hata verdi romu flashlamadıFastboot üzerinden temiz bir kurulum deneyin
Hayır gerekmiyor yada recorvery üzerinden yapın fromda mevcut ben atayım size adresi indirin güncelleme paketini seçin yapınHocam fastboot için Bootloader kilidi açık olması gerekiyor mu dün denedim modem fail tarzında bir hata verdi romu flashlamadı
Teşekkür ederim hocam dün akşam güncellemeyi indir yapıp aynı yazılımı tekrar indirip yüklemiştim ardından format attım ama fastboot romu atarken bilgisayar hata veriyor onu bi türlü anlamadım bazı yerlerde Bootloader kilidi açık olması gerekiyor denmiş ve son olarak bilgisizliğimi mazur görün ben miui 9.5.6 sürümüne dönmek istesem temiz kurulum yapsam herhangi bir uygulama çökmesi yaşama ihtimalim var mı çünkü Burda okudum sanırım galeri sorunu var demiş birisi girmiyormuş falan ama yine detaylı bilgi bulamadığım için anti rollback var mı bilmiyorum cihaz kullanılmaz hale gelmesinden korkuyorumRecovery ROM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot ROM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bence direk Mi Room'a geçin, biliyorum MIUI 9 istiyorsunuz ama böylesi daha iyi olur bence. Zira dediğiniz gibi problemler çıkabilir, hem güncelleme desteğiniz olmayacak. Bir bakın derim.Teşekkür ederim hocam dün akşam güncellemeyi indir yapıp aynı yazılımı tekrar indirip yüklemiştim ardından format attım ama fastboot romu atarken bilgisayar hata veriyor onu bi türlü anlamadım bazı yerlerde Bootloader kilidi açık olması gerekiyor denmiş ve son olarak bilgisizliğimi mazur görün ben miui 9.5.6 sürümüne dönmek istesem temiz kurulum yapsam herhangi bir uygulama çökmesi yaşama ihtimalim var mı çünkü Burda okudum sanırım galeri sorunu var demiş birisi girmiyormuş falan ama yine detaylı bilgi bulamadığım için anti rollback var mı bilmiyorum cihaz kullanılmaz hale gelmesinden korkuyorum
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için Bootloader kilidi için dün başvuru yaptım 72 saat verdi kalksın bakalım ondan sonra denerim ama ben uzun süre kullanacağım rom olmasını istiyorum telefonu sürekli formatlamam uzun süre kullanırımHocam bence direk Mi Room'a geçin, biliyorum MIUI 9 istiyorsunuz ama böylesi daha iyi olur bence. Zira dediğiniz gibi problemler çıkabilir, hem güncelleme desteğiniz olmayacak. Bir bakın derim.
Rica ederim hocam blog kilitini açınca eu Roma'da geçebilirsiniz pil tüketimi felan iyi diyorlar bende geçmeyi planlıyorum bakalimTeşekkür ederim hocam tavsiyeniz için Bootloader kilidi için dün başvuru yaptım 72 saat verdi kalksın bakalım ondan sonra denerim ama ben uzun süre kullanacağım rom olmasını istiyorum telefonu sürekli formatlamam uzun süre kullanırım