Yardım Redmi 5 Plus Fake ROM

AFq44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.22.0
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

10.0.22.0 OEGMIFA
Google'da arayınca rus ve hint forumlarından sonuç geliyor.
Geliştirici seçeneklerinde bl açık diyor ama boot ederken unlocked yazmıyor.
Türkçe dil var, bu ekran görüntüsünü miui foruma atmak için ingilizce almıştım.
En çok merak ettiğim şey ise kim neden orjinal rom varken fake rom kullanır ki? Bu cihazın da fake olduğunu gösterir mi?

Edit: iade ederek problemi hallettim yardım edenlere teşekkürler.

Son düzenleme:

AFq44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Garanti servisi ticket sistemi kullanıyor sanırım çünkü telefonu aramaya çalışınca bağlanma hatası diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de vardı aynı durum 9.2.6.0.0 da bl açık gözüküyor ama açık değil ve açmaya çalışınca da hata veriyor. hepsi buradadan almıştım aldıgım yerle görüştüm telefonu o zaman 1300 e almıştım 1 haftaya 1.900 oldu adamlar iade edebilirsiniz dedi benden alıp 600 fazlasına satacaklar akıllarınca ben de bu fiyata Bi daha bulamam deyip hiç iadeyle uğraşmadım ritzyden de araştırdıgımda aşırı şikayet saglam telefonu çatlamış şekilde falan gönderme mevzuları okudum. arka kapak açık edl yapmaya çalıştım ama pcsel sorunlardan yapamadım aptallıkla yarı usta bi adama verdim brick yaptı cihazı daha sonra formdan zenex hocama yolladım temiz şekilde halloldu gelince de bl açıp global yaptım uzun bi maceraydı ama akıllandım:D belki benden bi fikir sahibi olursun kardesim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet çok fazla şikayet var cidden :/

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Ben bir cihaz alsam ve BL kilidi açık ve fake rom gelse kesinlikle iade ederim....

Oyla:

AFq44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Ben bir cihaz alsam ve BL kilidi açık ve fake rom gelse kesinlikle iade ederim....
Bl kilidi kapalı anladığım kadarıyla. Sanırım çin versiyon telefonları beklemeden türkçeleştirmek için fake rom kuruyorlar. Garanti işi yokuşa sürerse iade ederim sanırım. Zaten fiyatlar şu anda baya düşmüş durumda başka bir yerden almayı düşünebilirim :/

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Bl kilidi kapalı anladığım kadarıyla. Sanırım çin versiyon telefonları beklemeden türkçeleştirmek için fake rom kuruyorlar. Garanti işi yokuşa sürerse iade ederim sanırım. Zaten fiyatlar şu anda baya düşmüş durumda başka bir yerden almayı düşünebilirim :/
Bence de iade etmelisiniz, neden ekstra dan zahmetmetlere katlanmak zorunda kalasınız ki...

Oyla:

serdar48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6

Para vermez sana.
Değişim yaparsa dua et yoksa rom atar gönderir sana telefonu

Oyla:

AFq44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
O zaman hepsi burada müşteri hizmetleri ile temasa geçin Yes~~
Az önce aradım. Teknik servise gönderin dediler. Ben de ürün ayıplı dedim, sahte bir yazılım benim çoktan kimlik bilgilerimi ve banka hesaplarımı ele geçirmiş olabilir, bu bir arıza değil sahtecilik dedim. Size kutu açılmamış olarak gelmedi mi dedi temsilci ben de kutu açılmıştı dedim. Kutusu açık ürünü neden iade etmediniz dedi ben de ürünün adaptörü çinden geldiği için ona uygun aparatı eklemek amacıyla kutuya müdahale edildiğini düşündüm korsan yazılım yüklemiş oldukları aklıma gelemezdi dedim tamam kayıt oluşturuyorum dedi temsilci :/

Oyla:

AFq44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
CMIIT ID nedir ve neden karşısında XXXXXXXX yazıyor haha--

Oyla:

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
direk edl den yemiyor ugrasmayin,once çin romuna gecmeden olmuyor edl ile,daha sonra çin romunda kilit acilmak zorunda

Oyla:
Üst Alt