Aynen öyle hocam siliniyor. İstemeyen de. Zaten bölgeyi değiştirince gelen uygulamalar gidiyor.Yüklenen uygulamalar siliniyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi apps hariç
Aynen öyle hocam siliniyor. İstemeyen de. Zaten bölgeyi değiştirince gelen uygulamalar gidiyor.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel kardeşim amazon uygulaması SİLİNİYOR. Tek miapps silinmiyor onuda bölgeyi değiştirince gidiyor zaten. Daha nasil anlata bilirim sana?Silinmiyor Bölgeyi hindistan yaptım sonra sonra türkiye yapıp yeniden başlattım silinmiyor işte senin yüzünden
Güzel kardeşim amazon uygulaması SİLİNİYOR. Tek miapps silinmiyor onuda bölgeyi değiştirince gidiyor zaten. Daha nasil anlata bilirim sana?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak güzel kardeşim şuan isteyim işimi birakip hepsini denedim. Kendi ellerimle kaldırdığım uygulamayi bana silinmiyor diyorsun. Ayrıca zorla ben sana bunu yap demedim. Sanki telefonun hafızası 1gb uygulama silinmiyor diye ağlıyorsun. Gizle uygulamayı çıkmasın karşına. Ki zaten o uygulamar telefonunda vardi gizliydi bölgeyi değiştirince ekranında gözüktü. Daha ne istiyorsun anlatırmisin biraz? Telefonunu elime almışım zorla uygulama yüklemişim gibi davranıyorsun.Şu ss lere düzgün bak istersen bu uygulama zaten amazonun uygulaması bölge şuan türkiyede ama bu uygulama silinmiyor diğerlerini sildim ama bu silinmiyor
Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama bir problem var anlamakta direniyor. Ki benim attığım ss de de görüldüğü gibi kalkıyor.ya ne olacak 2 tane app olsa telde