MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Redmi 5 plus telefonum zamanında delta servisin bizi mağdur etmesi ile ekranı elimizde kaldı. Ekran yakın zamanda komple gitti. Yeni ekran aldım. Ekran geldi taktım denemek için açma tuşuna bastim ama ekran gelmedi. Bildirim ışığı yanıp sönüyor 3 5 kere sonra tepki vermiyor.
Şarja taktım yine bildirim ışığı aynı şekilde yanıp sönüyor . Sabaha kadar şarjda kaldı yine tepki yok.
Kardeşim telefonun son zamanlarda ara sıra şarj almadığını söyledi.
Simidi
Acaba batarya bitti diye telefon tepki mi vermiyor. Şarj soketi de bozuksa tlfn sarj almıyor. Yeni soket siparişi verdim gelince takcam. Düzelir mi bilmiyorum
Düzelmezse acaba brick dediğiniz olay mi oldu. Yazilimsal olarak müdahale edilmedi daha önce cihaza. Ekran komple gitmeden önce normal çalışıyordu Cihaz. Yardım için teşekkür ederim
Ekranın bağlantı soketi oturdu mu? Ekranı takmadan test ettiniz mi
?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
?

Soket oturdu.
Ekrani takmadan da denedim. Normalde ekran olmasa bile cihaz açılırken tepki verir sonuçta cihazı acan ana kart. Ama ne ekranla ne ekransiz tepki vermedi cihaz. Sadece led yanıyor. Bir tane batarya bir soket sipariş verdim. Bakalım yeni batarya ile çalışırsa şanslıyım. Şarj soketi bozuk. Yok çalışmazsa ne yapcaz bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Birick olayı olmuş olabilir mi

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Soket oturdu.
Ekrani takmadan da denedim. Normalde ekran olmasa bile cihaz açılırken tepki verir sonuçta cihazı acan ana kart. Ama ne ekranla ne ekransiz tepki vermedi cihaz. Sadece led yanıyor. Bir tane batarya bir soket sipariş verdim. Bakalım yeni batarya ile çalışırsa şanslıyım. Şarj soketi bozuk. Yok çalışmazsa ne yapcaz bilmiyorum

Birick olayı olmuş olabilir mi
İhtimal var. Hazır cihazı açmışsın. Edl moduna al anakart üzerinden. Öyle yazılım yükle. Olursa ne ala olmazsa batarya tamamen gitmiş olabilir.

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Sekko Forcesser bluestorm02 destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağ salim romu kurdum kazasız belasız :D. Sekko hocam 2 sorunum var. Dediğiniz gibi kerneli kurarken init.injector hata verdi onun için bir şey yapmam gerekir mi. Bir de kullanmak istemediğim 2-3 tane uygulama var bunları nasıl tamamen kaldırabilirim.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Sekko Forcesser bluestorm02 destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağ salim romu kurdum kazasız belasız :D. Sekko hocam 2 sorunum var. Dediğiniz gibi kerneli kurarken init.injector hata verdi onun için bir şey yapmam gerekir mi. Bir de kullanmak istemediğim 2-3 tane uygulama var bunları nasıl tamamen kaldırabilirim.
Magisk den int.d injector indirip reboot atın.

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
İhtimal var. Hazır cihazı açmışsın. Edl moduna al anakart üzerinden. Öyle yazılım yükle. Olursa ne ala olmazsa batarya tamamen gitmiş olabilir.

Batarya geldi. Taktım açıldı cihaz. Yani şarj soketi arizali imiş. Soketi taktım sorun kalmadı. Teşekkür ederim

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Batarya geldi. Taktım açıldı cihaz. Yani şarj soketi arizali imiş. Soketi taktım sorun kalmadı. Teşekkür ederim
Bir ipucu yazayım ekran problemli olsa o ışık 3 kere yanıp sönmezdi bildirim geldiğinde direkt ışık yanardı. Sorun yazılımda olsa system has been destroyed hatası alırdınız büyük ihtimal ama emin olamadım pek sorun şarjdan mi diye sonuçta cihaz elimde değil.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Gözün aydın. Duzeldigine sevindim

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
Gözün aydın. Duzeldigine sevindim

Eyvallah hocam sagolun

Bir ipucu yazayım ekran problemli olsa o ışık 3 kere yanıp sönmezdi bildirim geldiğinde direkt ışık yanardı. Sorun yazılımda olsa system has been destroyed hatası alırdınız büyük ihtimal ama emin olamadım pek sorun şarjdan mi diye sonuçta cihaz elimde değil.
Led ekrandan haric redmi 5 plus da. Yani ben kontrolu ekran takılı olmadan yaptım. Led o şekil yandı. Yeni bataryayi yine ekrani takmadan denedim. Cihazın açma tuşuna basınca zaten cihaz titredi. Led yandi açılırken ki gibi. Tamam düzeldi dedim. Sonra ekranı takınca ekranda geldi.

Üst Alt