MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hım tamamdır. Peki şunları da sorayım sıranın bir önemi var mı (yani önce hangisi 4 wipe mi format data mı) ve format datadan sonra orangefox siliniyor mu?
Hayır orangefox silinmiyor format data yapıp sonra 4 wipe yapın.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Hayır orangefox silinmiyor format data yapıp sonra 4 wipe yapın.

Telefona bu 2-3 gündür bi MIUI 10 bi MIUI 11.3 bi MIUI 11.2 cihazıma bişey olmaz umarım hocam endişe de var içimde ama yine de deneyeceğim. En azından şu yöntemi de denemedim demem yapacağım pek bişey de yok zaten. Bu arada Sekko hocam Sdmaid Pro ile temizlik de yaptım yine de bi değişiklik olmadı.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Telefona bu 2-3 gündür bi MIUI 10 bi MIUI 11.3 bi MIUI 11.2 cihazıma bişey olmaz umarım hocam endişe de var içimde ama yine de deneyeceğim. En azından şu yöntemi de denemedim demem yapacağım pek bişey de yok zaten. Bu arada Sekko hocam Sdmaid Pro ile temizlik de yaptım yine de bi değişiklik olmadı.
Yedek aldıysanız format data deneyin. Format data yes - Reboot recovery yapın. 4 wipe yapıp romu ve diğer şeyleri kurun. Devam edecekmi bakalım

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Yedek aldıysanız format data deneyin. Format data yes - Reboot recovery yapın. 4 wipe yapıp romu ve diğer şeyleri kurun. Devam edecekmi bakalım

Tamam hocam biraz ara verip müzik dinleyip şu stresimden kurtulayım :))
Ardından deneyip geri dönüş yaparım buraya MIUI 11.3'de denerim hatta. Çok sağolun hocam bluestorm02 aynı şekilde size de yardımlarınız için teşekkür ederim

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
Redmi 5 plus telefonum zamanında delta servisin bizi mağdur etmesi ile ekranı elimizde kaldı. Ekran yakın zamanda komple gitti. Yeni ekran aldım. Ekran geldi taktım denemek için açma tuşuna bastim ama ekran gelmedi. Bildirim ışığı yanıp sönüyor 3 5 kere sonra tepki vermiyor.
Şarja taktım yine bildirim ışığı aynı şekilde yanıp sönüyor . Sabaha kadar şarjda kaldı yine tepki yok.
Kardeşim telefonun son zamanlarda ara sıra şarj almadığını söyledi.
Simidi
Acaba batarya bitti diye telefon tepki mi vermiyor. Şarj soketi de bozuksa tlfn sarj almıyor. Yeni soket siparişi verdim gelince takcam. Düzelir mi bilmiyorum
Düzelmezse acaba brick dediğiniz olay mi oldu. Yazilimsal olarak müdahale edilmedi daha önce cihaza. Ekran komple gitmeden önce normal çalışıyordu Cihaz. Yardım için teşekkür ederim

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Sekko hocam kerneli de kurmak istiyorum da şimdi kurulum sırasının güncel hali böyle Rom - cam2api - Merkezi saat - Magisk. Kerneli en son mu kurmam lazım

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Kernel i magisk i kurduktan sonra kuracaksın.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sekko hocam kerneli de kurmak istiyorum da şimdi kurulum sırasının güncel hali böyle Rom - cam2api - Merkezi saat - Magisk. Kerneli en son mu kurmam lazım
1- Spectrum1231243.zip dosyasını dışarı çıkarın ve çıkan 3 dosyayı telefona kopyalayın ve TWRP geçiş yapın
2- TWRP-Install
3- Sırasıyla

(1- Init.d-Injector_v2.3.zip

2- Init.d-Config.zip
3- Genom-MIUI-Mod.zip )
Rom cam2 merkezi magisk İnitd injector İnitd config Genom. Reboot. Eğer injector sorun çıkarırsa dert etmeyin devam edin, cihaz açıldıktan sonra magisk ile kurun

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Dosyaları telefonun ana dizinine atmam gerekmiyor mu. Format data yapacağım için telefonun ana dizini silinmeyecek mi

Üst Alt