MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Forcesser
Telefondaki dosyaları pcye yedekleyin twrpden gelişmiş temizlikten 4 wipe işlemi yapıp atacağım linkteki romu kurun ve keyfinize bakın boşverin miui11.

Hocam Stock ROM'dan EU'ya geçmemin asıl sebebi aslında ek özelleştirmeleriydi. MIUI 11'i istememin tek sebebi ise Dark Moduydu. Dark modunu hem seviyorum hemde sevmemin yanı sıra benim cihazda ghost screen var ama geçici. Belki sizde de vardır. Ghost screen oluşuyor bir süre sonra kayboluyor. O yüzden elimden geldiğince her uygulamayı dark modunda kullanmaya çalışıyorum. Beyaz teması olan uygulamalarda da ekranı çok açık bırakmamaya çalışıyorum ve bildiğim kadarıyla MIUI 10 EU'da dark mod yok. Şayet olmuş olsaydı onu yükleyebilirdim. 10'un stabil olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam geri dönün istiyorsanız 11.0.2.0da iyi bir sürüm

Hocam olmazsa ya öyle yapacam ya da MIUI10'a geçecem. Başka çarem kalmadı gerçekten telefondan soğudum. Abarttığımı düşünebilirsiniz belki hocam kusura bakmayın ama gerçekten rahatsız etmeye başladı beni bu durum/sürüm .

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Hocam geri dönün istiyorsanız 11.0.2.0da iyi bir sürüm
Hocam sizin görüşlerinize önem verdiğimi biliyosunuz. MIUI 10 EU konusunda ne düşünüyorsunuz? Nasıl olsa Spectrum MIUI 10 için de destekleniyor. Onu da yine kullanabilirim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam sizin görüşlerinize önem verdiğimi biliyosunuz. MIUI 10 EU konusunda ne düşünüyorsunuz? Nasıl olsa Spectrum MIUI 10 için de destekleniyor. Onu da yine kullanabilirim.

Hızlı olabilir ama miui11 ı 10a tercih ederim ve ben asla miui10a hız için dönmem

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Hız için miui 9 a dönmek daha mantıklı bir de. 11 saat ekran süresi alıyorsun üzerine.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
44
Hızlı olabilir ama miui11 ı 10a tercih ederim ve ben asla miui10a hız için dönmem
Peki hocam nedenini sorabilir miyim? Yani biraz açıklarsanız

Bu arada ben stabilitenin yanı sıra MIUI 10 sürümünün MIUI sürümlerinin göbeği olduğunu düşünüyorum. Ne çok yeni ne çok eski gibi. Ne eksik ne fazla veya. Ortalama bir sürüm gibi geliyor bana hep MIUI 10

Sizi de dinlemek istiyorum hocam MIUI 11'i neden MIUI 10'a tercih ediyorsunuz?

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Ben de bir şey sormak istiyorum. MIUI 11 global kullanıyorum. BL kilidini açtım bugün. EU roma geçmek istiyorum da MIUI 10 ve MIUI 11 arasında kaldım da sizce hangisini kurmalıyım. Yeni konu da açmak istemedim

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben de bir şey sormak istiyorum. MIUI 11 global kullanıyorum. BL kilidini açtım bugün. EU roma geçmek istiyorum da MIUI 10 ve MIUI 11 arasında kaldım da sizce hangisini kurmalıyım. Yeni konu da açmak istemedim
Miuı11 euda sorun yaşamış tek kişi gördüm. Onun haricinde ben tavsiye ediyorum. 11.0.3.0 stabil sürümü kurabilirsiniz

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Miuı11 euda sorun yaşamış tek kişi gördüm. Onun haricinde ben tavsiye ediyorum. 11.0.3.0 stabil sürümü kurabilirsiniz
Telefonu kullanırken bazı zamanlar öyle bir kasıyor ki yani cidden kırasım geliyor o an. Böyle şekilde kasma mevcut mu acaba?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Telefonu kullanırken bazı zamanlar öyle bir kasıyor ki yani cidden kırasım geliyor o an. Böyle şekilde kasma mevcut mu acaba?
Bende mevcut değil, dün bir oldu ama sdmaid ile temizledim geçti

Üst Alt