20.1 sürümü hatalıymış. 20.0 sürümü düzgün çalışıyormuş.Magisk çalışmıyor sanırım
Anladım ben hiç bulaşmayayım ozamanBu resmi güncelleme olmadığı için yaptığınız şekilde yüklenmez. Twrp ile yüklenir. Bununla ilgili konulara bakabilirsiniz
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hangi temaydı hocamHayır ben ana ekrandakinden bahsediyorum. Bakın ekran görüntüleri gönderiyorum simge boyutu, uygulama çekmecesi arkaplanini ayarlama vs gibi seçenekler 9.10.10da yok
Emin misin doğru güncelleme falan olduğuna dark mode baya baya var çünkü ve ana ekranda küçük çökmeler dışında da bir problem yok.Arkadaşımın cihazına 4 wipe ile tertemiz kurulum yaptım yükledim merak edenler için dark mod yok görsel olarak güzel miui11 arayüzü işte ufak tefek yenilikler gelmiş pil durumunu bilmiyorum ama arkadaşın cihazı bi 15 20 dakka kurcaladım redmi 5 plus klasik arayüz hantallığı geçişlerin yavaş olması ve ara ara hıçkırmaları hala var performans konusunda bişey beklemeyin. 15 dakka redmi 5 plus kullanıp sonra kendi telefonumu kullanınca amiral gemisi cihaza geçmiş gibi hızlı akıcı geldi telefonum o kadar bariz belli yani.
Eminim EU stabil 11.0.3.0 yükledimde ben dark mod ekran sekmesinde aramıştım bune ya geliştirici seçeneklerine eklemiş şaka gibi insanlar kullanmasın diye kıytı köşeye mi saklamışlarEmin misin doğru güncelleme falan olduğuna dark mode baya baya var çünkü ve ana ekranda küçük çökmeler dışında da bir problem yok.
Normalde de geliştirici seçeneklerinde oluyor yani. Ekran süresi olarak 7 saati görüyor rahat pil performansı oldukça iyi performans olarak bir problem de rastlamadımEminim EU stabil 11.0.3.0 yükledimde ben dark mod ekran sekmesinde aramıştım bune ya geliştirici seçeneklerine eklemiş şaka gibi insanlar kullanmasın diye kıytı köşeye mi saklamışlar![]()