MIUI 11 Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Magisk çalışmıyor sanırım

Ebrutüzgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebru
Cihazım
Lg x screen
Konular
2
Bu resmi güncelleme olmadığı için yaptığınız şekilde yüklenmez. Twrp ile yüklenir. Bununla ilgili konulara bakabilirsiniz

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım ben hiç bulaşmayayım ozaman

baron98

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Tlfn Teknik Servis
Konular
2
Hayır ben ana ekrandakinden bahsediyorum. Bakın ekran görüntüleri gönderiyorum simge boyutu, uygulama çekmecesi arkaplanini ayarlama vs gibi seçenekler 9.10.10da yok
Bu hangi temaydı hocam

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Arkadaşımın cihazına 4 wipe ile tertemiz kurulum yaptım yükledim merak edenler için dark mod yok görsel olarak güzel miui11 arayüzü işte ufak tefek yenilikler gelmiş pil durumunu bilmiyorum ama arkadaşın cihazı bi 15 20 dakka kurcaladım redmi 5 plus klasik arayüz hantallığı geçişlerin yavaş olması ve ara ara hıçkırmaları hala var performans konusunda bişey beklemeyin. 15 dakka redmi 5 plus kullanıp sonra kendi telefonumu kullanınca amiral gemisi cihaza geçmiş gibi hızlı akıcı geldi telefonum o kadar bariz belli yani.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Arkadaşımın cihazına 4 wipe ile tertemiz kurulum yaptım yükledim merak edenler için dark mod yok görsel olarak güzel miui11 arayüzü işte ufak tefek yenilikler gelmiş pil durumunu bilmiyorum ama arkadaşın cihazı bi 15 20 dakka kurcaladım redmi 5 plus klasik arayüz hantallığı geçişlerin yavaş olması ve ara ara hıçkırmaları hala var performans konusunda bişey beklemeyin. 15 dakka redmi 5 plus kullanıp sonra kendi telefonumu kullanınca amiral gemisi cihaza geçmiş gibi hızlı akıcı geldi telefonum o kadar bariz belli yani.
Emin misin doğru güncelleme falan olduğuna dark mode baya baya var çünkü ve ana ekranda küçük çökmeler dışında da bir problem yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20191202_122206.jpg
    IMG_20191202_122206.jpg
    199,7 KB · Görüntüleme: 24

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Emin misin doğru güncelleme falan olduğuna dark mode baya baya var çünkü ve ana ekranda küçük çökmeler dışında da bir problem yok.
Eminim EU stabil 11.0.3.0 yükledimde ben dark mod ekran sekmesinde aramıştım bune ya geliştirici seçeneklerine eklemiş şaka gibi insanlar kullanmasın diye kıytı köşeye mi saklamışlar :D

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Eminim EU stabil 11.0.3.0 yükledimde ben dark mod ekran sekmesinde aramıştım bune ya geliştirici seçeneklerine eklemiş şaka gibi insanlar kullanmasın diye kıytı köşeye mi saklamışlar :D
Normalde de geliştirici seçeneklerinde oluyor yani. Ekran süresi olarak 7 saati görüyor rahat pil performansı oldukça iyi performans olarak bir problem de rastlamadım

Üst Alt