- Adım
 - Umut

- Cihazım
 - Redmi 5 plus

- Konular
 - 9

Şuan magisk kullanmıyorum.Hocam sizin kullandığınız magisk modülleri nelerdi? Ben sadece YouTube vanced ve Viper kullanıyorum.
Şuan magisk kullanmıyorum.Hocam sizin kullandığınız magisk modülleri nelerdi? Ben sadece YouTube vanced ve Viper kullanıyorum.
Xiaomi.eu custom rom u bu. Global resmi sürüm en son çıkanı 11.0.2bu sürüm resmi sürümmü bende 11.0.2 var da
Telefondan beklentiniz hız ise geçilebilir, telefondan beklentiniz görsellik ise miui11 hepsinden iyi.arkadaşlar benim eşim kullanıyordu bu telefonu , güncelleye güncelleye 10.0.3 e kadar geldik ama geçenlerde bir magzada aynı telefonu incelerken cihazın su gibi aktıgını gordum resmen ilk aldıgım gunlerdeki gibiydi. gittim ayarladan miui nosuna baktım.. miui 9.6 gibi bişiymiş.. dün akşam o romu ındırdım ve kurdum cidden telefon kendine geldi resmen su gibi akıyor telefon... nedir bu MIUI11 ile telefonun hantallıgı anlamadım... sizde bu yavaşlıktan usandıysanız hiç üşenmeden geçin miui9 lara...
valla aslında her ikisi, ama son guncellemelerle telefon cidden cok hantallaşmış, hanım sürekli diyip duruyordu ama şöyle 4-5 saat bakındım telefonuna cidden cok hantal... şimdi kendine geldi... söyle bir sure daha gider..Telefondan beklentiniz hız ise geçilebilir, telefondan beklentiniz görsellik ise miui11 hepsinden iyi.
Play Store güncellemelerini kaldırarak çözdüm sorunu. Bir kaç gün önce çözdüm sorunu ama yazmayı unutmuşumSon sürümde play store sorunu yaşayan var mı? Uygulama güncellemeye çalışırken hep yarısında ya da sonunda kalıyor indirme. Romu yüklediğimden beri ara sıra oluyor verileri temizleyerek düzeltiyordum ama şimdi o da olmuyor.
Bunların hepsinin bir romda toplanması zorArkadaşlar ben bir romda oyunlar için akıcılık, vay be diyebileceğim güzel özellikler ve iyi bir pil performansı istiyorum. Tecrübesi olanlar ne önerir?
Mi room veya port rom.Arkadaşlar ben bir romda oyunlar için akıcılık, vay be diyebileceğim güzel özellikler ve iyi bir pil performansı istiyorum. Tecrübesi olanlar ne önerir?