- Adım
- ahmet
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 2
11.02.0 sürümüHangi sürümdesiniz
11.02.0 sürümüHangi sürümdesiniz
bu oto dan güncelleme gelmiyor nedense bana, ben sistem güncellemeden menüden dosya yolunu verip yüklesem olmazmı bir öncekinide öyle yapmıştımWipe dalvik art cache ve cache yapıp yüklerseniz verileriniz silinmeden geçiş yapabilirsiniz
Olabilir deneyin hocambu oto dan güncelleme gelmiyor nedense bana, ben sistem güncellemeden menüden dosya yolunu verip yüklesem olmazmı bir öncekinide öyle yapmıştım
teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için. sizce neden oto dan güncelleme gelmiyor her defasında indirip yüklüyorum. sizce neden olabilrOlabilir deneyin hocam
bilmiyorum ama global romdaysaniz sizin için son sürüm 11.0.2.0 zaten. Eu rom kullandığınızı düşünerek deneyin dedim.teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için. sizce neden oto dan güncelleme gelmiyor her defasında indirip yüklüyorum. sizce neden olabilr
Hocam denediniz mi son sürümü? Deneyimlerinizi merak ettim. Yakın zamanda benim cihaz gelirse ona göre yükleme yapacağım.bilmiyorum ama global romdaysaniz sizin için son sürüm 11.0.2.0 zaten. Eu rom kullandığınızı düşünerek deneyin dedim.
Demek istediğim aslında neden yöneticiliği bıraktığınız. Çok olmadı diye biliyorum yönetici olalıyöneticiliği bırakan kişilere site yönetiminin nezaket amaçlı verdiği rütbe hocam. emekli yönetici rütbesi
Yağ gibi akıyor maasalah, miui11 geldiğinden beri çıkmış en stabil ve en hızlı sürüm gibime geldi benim.Hocam denediniz mi son sürümü? Deneyimlerinizi merak ettim. Yakın zamanda benim cihaz gelirse ona göre yükleme yapacağım.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özel sebepler hocamDemek istediğim aslında neden yöneticiliği bıraktığınız. Çok olmadı diye biliyorum yönetici olalı![]()