Yardım Redmi 5 Plus - Ekran Koruyucu Cam

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Cihazı çok şükür sipariş ettim bugün. Ekran Koruyucu'da almak istiyorum. Miui Marketten alacaktım, kart bilgilerini girdim falan. Garanti Bonus kart ile alamadım. Hata verdi. Herneyse. Gittigidiyor'dan telefonunuz için Ekran Koruyucu, tam oturan iyi, kullanışlı, ekran ortasında renkli bi doku bırakmayan kaliteli bir ekran koruyucu var mı hocalarım, dostlarım. Önerilerinizi bekliyorum.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Sorun bankanız sistemi ile ilgili görünüyor hocam. Dilerseniz pazartesi tekrar deneyebilir ya da eft/havale yönetimi ile satın alabilirsiniz?

Hocam ben o zaman dediğiniz gibi yarın tekrar deneyeyim. Şayet yine olmazsa, yine yazarım ben buraya. Zaten sizde görürsünüz ne olup bittiğini. Ama yine de yazarım ben buraya. bi şekilde hallederiz diye umuyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ben o zaman dediğiniz gibi yarın tekrar deneyeyim. Şayet yine olmazsa, yine yazarım ben buraya. Zaten sizde görürsünüz ne olup bittiğini. Ama yine de yazarım ben buraya. bi şekilde hallederiz diye umuyorum
Elbette hocam, yarın tekrar haberleşelim :)

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
cantara Hocam. Siz sistemde görürsünüz muhtemelen ama ben yine de söyleyeyim. Az önce Redmi 5 Plus için Koruyucu Cam siparişini verdim marketinizden. Biraz geç bi saatte sipariş verdim ama, zamanım yoktu maalesef. Ancak şuan müsait olabildim. Sorunsuz bi şekilde siparişimi verdim. Çok teşekkürler hocam.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara Hocam. Siz sistemde görürsünüz muhtemelen ama ben yine de söyleyeyim. Az önce Redmi 5 Plus için Koruyucu Cam siparişini verdim marketinizden. Biraz geç bi saatte sipariş verdim ama, zamanım yoktu maalesef. Ancak şuan müsait olabildim. Sorunsuz bi şekilde siparişimi verdim. Çok teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun hocam, bugün kargo çıkışı sağlanacaktır. Güzel günlerde kullanın :)

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hayırlı olsun hocam, bugün kargo çıkışı sağlanacaktır. Güzel günlerde kullanın :)

İnşallah hocam. Çok teşekkür ederim. Bir de sizden bir isteğim olacaktı. Redmi 5 Plus için, Aliexpress'de çok farklı ve güzel kılıflar gördüm. Belki diyorum sizde Redmi 5 Plus için kendi marketinize, farklı çeşitlerde kılıf getirirsinizde bizde alırız hocam :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İnşallah hocam. Çok teşekkür ederim. Bir de sizden bir isteğim olacaktı. Redmi 5 Plus için, Aliexpress'de çok farklı ve güzel kılıflar gördüm. Belki diyorum sizde Redmi 5 Plus için kendi marketinize, farklı çeşitlerde kılıf getirirsinizde bizde alırız hocam :)
Bir kaç model mevcut hocam ama önerinizi dikkate alıp yeni modeller için çalışmaya hemen başlıyorum :)

Redmi 5/5 Plus

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
cantara Hocam, mesela size kendi zevkime uygun olarak (belki diğer arkadaşlar da beğenebilir) birkaç tane öneri baabında kılıf modelleri göstereyim ;

Bu arada favorim 1. kılıf :) Evet buda normal şeffaf kılıflardan ama arka yüzeyi sert ve biraz daha farklı bi kılıf. Kendi adıma konuşmam gerekirse, çok güzel görünüyor hocam :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
cantara Hocam valla bekle bekle imanım gevredi. Kargonun bugün gelmesini bekliyodum. Hatta sabah 10.30 gibi falan dağıtıma çıkmış ama gelmedi. Hani bütün gün evdeydim, evinize geldik size ulaşamadık, gelip şubemizden alın falan gibisinden bi telefon bi mesaj da almadım. Size şunu sormak istiyorum ; Acaba yetiştirememiş olabilirler mi ? Yani bilmiyorum. 2. güne, yarına tekrar dağıtıma çıkar mı kargo ? Bi bilginiz var mı acaba hocam ? Normalde bu gibi durumlarda ne oluyor, bilmediğim için. Kontörümde yok, arayamadım. Bide size sorayım dedim. Belki bi bilginiz vardır. Ürün gönderimi yaptığınız için falan biliyorsunuzdur.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara Hocam valla bekle bekle imanım gevredi. Kargonun bugün gelmesini bekliyodum. Hatta sabah 10.30 gibi falan dağıtıma çıkmış ama gelmedi. Hani bütün gün evdeydim, evinize geldik size ulaşamadık, gelip şubemizden alın falan gibisinden bi telefon bi mesaj da almadım. Size şunu sormak istiyorum ; Acaba yetiştirememiş olabilirler mi ? Yani bilmiyorum. 2. güne, yarına tekrar dağıtıma çıkar mı kargo ? Bi bilginiz var mı acaba hocam ? Normalde bu gibi durumlarda ne oluyor, bilmediğim için. Kontörümde yok, arayamadım. Bide size sorayım dedim. Belki bi bilginiz vardır. Ürün gönderimi yaptığınız için falan biliyorsunuzdur.
Hocam normal şartlarda dağıtıma çıktıysa bugün elinizde olması gerekir fakat eğer kargo şubesinde bir yoğunluk varsa nadiren de olsa bir sonraki iş gününe sarkabiliyor. Tabii en net cevabı direk kargo şubesinden alabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt