Yardım Redmi 5 Plus ekran kırıldı

anto0707

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
redmi note 4
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Bulunduğum yerde xiaomi telefon satıcısı ve tamircisi yok. Dokunmatik Ekran değişimi için ne önerirsiniz? AliExpress te 25 ile 30 dolar arası redmi 5 Plus ekran fiyatları var. Türkiye de, sitelerde 160 ile 250 TL arasında.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Bulunduğum yerde xiaomi telefon satıcısı ve tamircisi yok. Dokunmatik Ekran değişimi için ne önerirsiniz? AliExpress te 25 ile 30 dolar arası redmi 5 Plus ekran fiyatları var. Türkiye de, sitelerde 160 ile 250 TL arasında.
gecmıs olsun hocam.yardımcı olabilirim

Oyla:

ozhan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özhan Burcu
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
redmi 5 plus ekranı cebimde kırıldı. kvk garantili diye hepsiburadadan almıştım, o da tırt çıktı (gerçi ekran değişimi garanti dışı) nereden, ne kadara değişim yapabilirim. bilgi verebilecek olan varmı?

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
geçmiş olsun hocam..elimde ekran var yardımcı olmaya çalışırım..ankda servisimiz.. saygılar
redmi 5 plus ekranı cebimde kırıldı. kvk garantili diye hepsiburadadan almıştım, o da tırt çıktı (gerçi ekran değişimi garanti dışı) nereden, ne kadara değişim yapabilirim. bilgi verebilecek olan varmı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozhan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özhan Burcu
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
sağolun hocam, fiyat ve ne kadar sürede yapılıp gönderilir bilgi verirseniz memnun olurum. şu an için kullanabiliyorum. bayram tatilinden sonra göndermeyi düşünüyorum. İletişim bilgilerini de verebilirseniz iyi olur. iyi çalışmalar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmiş olsun hocam..elimde ekran var yardımcı olmaya çalışırım..ankda servisimiz.. saygılar

sağolun hocam, fiyat ve ne kadar sürede yapılıp gönderilir bilgi verirseniz memnun olurum. şu an için kullanabiliyorum. bayram tatilinden sonra göndermeyi düşünüyorum. İletişim bilgilerini de verebilirseniz iyi olur. iyi çalışmalar...

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
özelden yazıyorum hoca... saygılar

Oyla:

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8

Benimkide kvk garanti ilerde camı kırılırsa parası ne ise verir yaptırırm mantığıyla aldım. Kvk ekran değişimi yapıyor mu?

Oyla:

ozhan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özhan Burcu
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Benimkide kvk garanti ilerde camı kırılırsa parası ne ise verir yaptırırm mantığıyla aldım. Kvk ekran değişimi yapıyor mu?

KVK ya gittim cihazı sorguladılar, sistemde gözükmüyor bakamayiz dediler. "Parasıyla bakın" dedim "olmaz" dediler. İnternetten delta servise IMEI sorgulaması yapınca KVK garantili diye aldığım cihaz delta garantili çıktı. Neyse ekran değişimi için bu foruma üye oldum. Burda ki "enjoy_mi" Ali isimli arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Pazartesi gönderdiğim cihaz cuma günü elime ulaştı, şimdi kendi telefonumdan yazıyorum sorun yok güzel olmuş, eline sağlık tekrardan...

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın...:)
KVK ya gittim cihazı sorguladılar, sistemde gözükmüyor bakamayiz dediler. "Parasıyla bakın" dedim "olmaz" dediler. İnternetten delta servise IMEI sorgulaması yapınca KVK garantili diye aldığım cihaz delta garantili çıktı. Neyse ekran değişimi için bu foruma üye oldum. Burda ki "enjoy_mi" Ali isimli arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Pazartesi gönderdiğim cihaz cuma günü elime ulaştı, şimdi kendi telefonumdan yazıyorum sorun yok güzel olmuş, eline sağlık tekrardan...

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
koskoca kvk parayla nasıl bakamaz anlamadım...hayırlı olsun hocam

Oyla:
Üst Alt