Yardım Redmi 5 Plus Donma Sıkıntısı

Voce99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi5 Plus
Konular
2
Telefonu daha yeni internetten satın aldım. Telefon elime geçeli ya 5 yada 6 gün olmuştur . Telefona hiç bir rom veya root gibi birşey atmadım. Telefon elime geldiğinde türkçeydi zaten yani ayarlarıyla vs. hiç birşeyiyle oynamadım. Sadece ayarlardan kendi güncellemelerini ve telefon içindeki uygulamaların güncellemelerini yaptım o kadar . Birde içinde 2 tane oyun yükledim onlarda zaten google play storeden Pubg mobil ve strike of king . Şimdi telefon yeni olmasına rağmen sıkıntılar yaşıyorum wp'den konuşurken hızlı mesaj yazan birisiyim yazarken klavye donuyor 3-4 saniyeliğini sonra tekrar kendine geliyor çok saçma değilmi daha telefon 5 günlük . Aynı şekilde birini aramamaya çalışıyorum numarasını hızlı çevirirken donuyor tak tak diye numarayı yazmıyor takılıyor orda . Google chrome de geziniyorum örneğin başka xiaomi telefonlarına bakıyorum yana sürüklerken telefonları takılma oluyor sorun ne anlamadım . Telefona zarar vericek en ufak birşey ne yükledim nede indirdim yani telefon 5 günlük ve bu sıkıntılarla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz bu duruma çok sinir oldum

musttafa6816

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
6
Bende aynı sorun var aynı cihaz telefonu alalı 2 gün herşeyiyle güzel telefon tek sorunu bu ve bildirim ışığının özelleştirilmemesi

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alikemalcetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Bende aynı sorun var aynı cihaz telefonu alalı 2 gün herşeyiyle güzel telefon tek sorunu bu ve bildirim ışığının özelleştirilmemesi

Bildirim ışığının tek renk olması cidden böyle bi cihaza yakışmamış.

Oyla:

musttafa6816

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
6
Bildirim ışığının tek renk olması cidden böyle bi cihaza yakışmamış.

Katılıyorum acilen de şu donma olayını haleltmeleri gerek diğer özelliklerde kamerasi gece biraz kötü sanki

Oyla:

alikemalcetiner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Katılıyorum acilen de şu donma olayını haleltmeleri gerek diğer özelliklerde kamerasi gece biraz kötü sanki

Doğrudur hocam gece çekimi kötü

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Donmalar güncelleme kaynaklı.Bir dahaki güncellemede muhtemelen düzeltilmiş olur.
Eğer bootloader kilidi twrp gibi işlemlerle aranız iyiyse google camera kurabilirsiniz. Ve kurunca Stock kamera ile aradaki büyük farkı görebilirsiniz :)

Oyla:

musttafa6816

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
6
Donmalar güncelleme kaynaklı.Bir dahaki güncellemede muhtemelen düzeltilmiş olur.
Eğer bootloader kilidi twrp gibi işlemlerle aranız iyiyse google camera kurabilirsiniz. Ve kurunca Stock kamera ile aradaki büyük farkı görebilirsiniz :)
S3 neo idi cihazın ve rom konusunda baya bı bilgim var her hafta rom değiştiriyordum deneyerek en güzelini bulmuştum ama resmi 5 plus hakkında bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum rom atmak için erişim izni root gerekli rootda garanti öldürüyor ve cihaz daha yeni direk samsungdaki gibi isimler Stock global rom atacağım bı programı varmı xioami nin

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
S3 neo idi cihazın ve rom konusunda baya bı bilgim var her hafta rom değiştiriyordum deneyerek en güzelini bulmuştum ama resmi 5 plus hakkında bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum rom atmak için erişim izni root gerekli rootda garanti öldürüyor ve cihaz daha yeni direk samsungdaki gibi isimler Stock global rom atacağım bı programı varmı xioami nin

Xiaomide herşeyden önce bootloader kilidi var. Bunu açıp twrp yüklerseniz. Twrpden magisk(root izni) Flashlarsınız root izni vermiş olursunuz.
Cihazınız delta garantili ise bu işlemler garanti dışı etmez. Ama öteki garantilerde servis dışı kalır telefonunuz.

Oyla:

musttafa6816

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
6
Xiaomide herşeyden önce bootloader kilidi var. Bunu açıp twrp yüklerseniz. Twrpden magisk(root izni) Flashlarsınız root izni vermiş olursunuz.
Cihazınız delta garantili ise bu işlemler garanti dışı etmez. Ama öteki garantilerde servis dışı kalır telefonunuz.
Teşekkürler yardiminiz için hocam

Oyla:
Üst Alt