- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi5 Plus
- Konular
- 2
Telefonu daha yeni internetten satın aldım. Telefon elime geçeli ya 5 yada 6 gün olmuştur . Telefona hiç bir rom veya root gibi birşey atmadım. Telefon elime geldiğinde türkçeydi zaten yani ayarlarıyla vs. hiç birşeyiyle oynamadım. Sadece ayarlardan kendi güncellemelerini ve telefon içindeki uygulamaların güncellemelerini yaptım o kadar . Birde içinde 2 tane oyun yükledim onlarda zaten google play storeden Pubg mobil ve strike of king . Şimdi telefon yeni olmasına rağmen sıkıntılar yaşıyorum wp'den konuşurken hızlı mesaj yazan birisiyim yazarken klavye donuyor 3-4 saniyeliğini sonra tekrar kendine geliyor çok saçma değilmi daha telefon 5 günlük . Aynı şekilde birini aramamaya çalışıyorum numarasını hızlı çevirirken donuyor tak tak diye numarayı yazmıyor takılıyor orda . Google chrome de geziniyorum örneğin başka xiaomi telefonlarına bakıyorum yana sürüklerken telefonları takılma oluyor sorun ne anlamadım . Telefona zarar vericek en ufak birşey ne yükledim nede indirdim yani telefon 5 günlük ve bu sıkıntılarla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz bu duruma çok sinir oldum