Yardım Redmi 5 Plus Dokunmatik Sorunu

Birkan_KZLTN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Birkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Arkadaşlar cihazımda yaklaşık 1-2 aydır dokunmatik Sorunu yaşıyorum. Ara sıra ekran donuyor bazen ama ekranı kapatıp açınca düzeliyor. Farklı rom denedim pixel experience da sorun baya azaldı ama tam olarak bitmedi luan global stable den beta ya geçtim sorun azaldı ama ara sıra devam ediyor. Sorun sizce yazılımsal mıdır yeni güncellemeyi mi beklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim (telefon Evo garantili) ?

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
bende yok umarım olmaz hiçbir zaman

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Bu soruna çözüm bulabilen oldu mu arkadaşlar?

Oyla:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Yazılımsalmı donanınsalmı oldunu anlamak için tapping indirin (işaretlediniz yere uygulama basıyor)
Bu cevap verecektir bende yazılımsal olarak gözüküyor sanki işlemci duruyomuş gibi oluyor

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Arkadaşlar cihazımda yaklaşık 1-2 aydır dokunmatik Sorunu yaşıyorum. Ara sıra ekran donuyor bazen ama ekranı kapatıp açınca düzeliyor. Farklı rom denedim pixel experience da sorun baya azaldı ama tam olarak bitmedi luan global stable den beta ya geçtim sorun azaldı ama ara sıra devam ediyor. Sorun sizce yazılımsal mıdır yeni güncellemeyi mi beklemeliyim yoksa garantiye mi vermeliyim (telefon Evo garantili) ?

Neden olduğunu söyleyim yaşadım aynı sorunu dokunmatik düzgün çalışmazsa nedeni inanması güç ama şarj soketi şarja tak az bişi yukarı kaldır biraz şarj soketini bak nasıl duzeliyor

Oyla:

puura

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi R5 Plus
Konular
0
Hocam merhaba sorun devam etti mi tamamen çözüldü mü? Benim telefonumda da aynı sorun oldu fakat şöyle bir gariplik var telefonumun ekranı zaten değişti. Telefonu düşürdüm ve herhangi bi telefoncuda tamamen yeni dokunmatik ve ekran takıldı. Bu sorun hala var. Benim tahminim telefonda elektrik kaçağı olduğu.

Oyla:
Üst Alt