Soru Redmi 5 plus bootloader ve imei hk

tgby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugbay
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Merhaba,

Ben su anda Redmi 5 Plus aldim telefon 1 hafta gelecek. Üzerinde Global Rom varmiş.
Ben bu telefona imei işleri yapabilmem için bootloader kilidini açmama gerek varmi?.
Eğer var ise telefon elime geçmesi 1 hafta 10 günü var. Telefon elime geçmeden mi.forum sayfasındaki unlock bölümüne bootloader açilmasi için başvuru yapabilirmiyim ?
Zamanda kazanmak için ama telefon daha elimde yokken burdan bootloader izni için ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhabalar. Evet bootloader kilidi açık olmalı. Şimdiden başvuruyu yapabilirsiniz fakat telefona hesabı girip 3 gün beklemeniz gerekecektir.

Oyla:

tgby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugbay
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar. Evet bootloader kilidi açık olmalı. Şimdiden başvuruyu yapabilirsiniz fakat telefona hesabı girip 3 gün beklemeniz gerekecektir.
Vermiş oldugunuz bilgi teşekkür ederim, imei işlemi yaptıktan sonra ileriki bir zamanda telefonu formatlıgımda yapmıs oldugum imei işlemi gidiyormu ? tekrar imei işlemi yapmamı gerekiyor ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Vermiş oldugunuz bilgi teşekkür ederim, imei işlemi yaptıktan sonra ileriki bir zamanda telefonu formatlıgımda yapmıs oldugum imei işlemi gidiyormu ? tekrar imei işlemi yapmamı gerekiyor ?
Mi6 mi note 3 mi mix 2 gibi cihazlarda imei düşmesi yaşıyoruz, redmi 5 plus ta şu ana kadar karşılaşmadık.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tgby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugbay
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Mi6 mi note 3 mi mix 2 gibi cihazlarda imei düşmesi yaşıyoruz, redmi 5 plus ta şu ana kadar karşılaşmadık.

Son olarak ben ankaradayim bana bu imei işlemini yapacak ankarad birisini önerebilirmisin.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Son olarak ben ankaradayim bana bu imei işlemini yapacak ankarad birisini önerebilirmisin.
Maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım. İstanbul deseniz çok var da :)

Oyla:

tgby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugbay
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Çok teşekkür ederim. Ben internet bazi forumlarda bunu teamviawer üzerinden yapanlar oldugunu gordum bunu tavsiye edermisin.
Birde mesala ben ayda bir veya 2 ayda bir istanbula gidiyorum . İstanbula gittiğimde bu işlem ne kadar zaman alıyor ve birde bu kullanılacak imeileri ben mi ayarlıyorum.
Kusura bakma bu işleri yeni anlıyrum onun için cok soru soruyorum, umarim kizmazsin:)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Çok teşekkür ederim. Ben internet bazi forumlarda bunu teamviawer üzerinden yapanlar oldugunu gordum bunu tavsiye edermisin.
Birde mesala ben ayda bir veya 2 ayda bir istanbula gidiyorum . İstanbula gittiğimde bu işlem ne kadar zaman alıyor ve birde bu kullanılacak imeileri ben mi ayarlıyorum.
Kusura bakma bu işleri yeni anlıyrum onun için cok soru soruyorum, umarim kizmazsin:)

Ben de eskiden team üzerinden yardımcı oluyordum insanlara. Kaliteli işini iyi yapan birini bulursanız tabiki yaptırabilirsiniz. 20dk civarı sürüyor. Sizin ayarlamanız daha iyi olur elinizdeki hurda bir cihazın imeisini attırırsınız daha sağlıklı olur.

Oyla:

tgby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tugbay
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Bende o şekilde kendim iki hurda telin imei aldim. Telefon geldikten sonra yakin zaman istanbula gelirsem sizde yapacak kişi için bilgi isterim tekar tsederim.

Oyla:

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Merhaba arkadaşlar elimde redmi5 Plus var imei atmaya çalıştım işlem tamamlanıyor fakat cihaz imeileri yemiyor. bunun global rom ile bir ilgisi var mı? Bu işlemleri geliştirici rom üzerinden mi yapmamız gerekiger

Oyla:
Üst Alt