Soru Redmi 5 plus bildirim ışığı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Arkadaşlar cihazı alacağım fakat son dakika golü yemiş gibi hissettim açıkçası.Cihazda tek renk bildirim ışığımı mevcut ? Yazılım ile başka renkler gelemezmi.J5 prime var şuan elimde birçok renk seçeneği mevcut.

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Evet, garantisiz alın hem ucuz olur hem kafanız rahat olur :)
Gayet açık ve net anladım teşekkür ederim :) Fakat oreo almazsa hayal kırıklığı olur benim için bildirim ışığıda canımı sıkmadı değil açıkçası.
[doublepost=1530137017,1530135840][/doublepost]Mkalkan21 Hocam rica etsem bildirim ışığı konusunu aydınlatır mısınız ? Miui 10 ile farklı renkler gelebilir mi veya ihtimali var mı ? J5 prime gibi bir cihazda olup bu cihazda olmaması büyük hayal kırıklığı.
[doublepost=1530165876][/doublepost]Bilen yokmu ?

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Gayet açık ve net anladım teşekkür ederim :) Fakat oreo almazsa hayal kırıklığı olur benim için bildirim ışığıda canımı sıkmadı değil açıkçası.
[doublepost=1530137017,1530135840][/doublepost]Mkalkan21 Hocam rica etsem bildirim ışığı konusunu aydınlatır mısınız ? Miui 10 ile farklı renkler gelebilir mi veya ihtimali var mı ? J5 prime gibi bir cihazda olup bu cihazda olmaması büyük hayal kırıklığı.
[doublepost=1530165876][/doublepost]Bilen yokmu ?
hocam donanımsal olarak yok. tek renk. fakat bunun için vaz mı geçiceksiniz?

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
hocam donanımsal olarak yok. tek renk. fakat bunun için vaz mı geçiceksiniz?
Hocam vazgeçmek üzereyim sayılır o kadar araştırdım tek eksiği bildirim ışığı sanırım.Canımı sıkan asıl şey daha alt fiyat telefonlarda olması böylesine bir telefonda olmaması beni üzdü.Sizce vazgeçilecek bir sorunmu ?

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam vazgeçmek üzereyim sayılır o kadar araştırdım tek eksiği bildirim ışığı sanırım.Canımı sıkan asıl şey daha alt fiyat telefonlarda olması böylesine bir telefonda olmaması beni üzdü.Sizce vazgeçilecek bir sorunmu ?
Değil tabiki. Cok istiyorsanız uygulamalardan gelen bildirim seslerini ayri ayarlarsiniz. Ne gerek var renkliye :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Değil tabiki. Cok istiyorsanız uygulamalardan gelen bildirim seslerini ayri ayarlarsiniz. Ne gerek var renkliye :)

Hocam cihazı cidden çok sevdim ama bildirim ışığı olayı canımı sıktı gibi zaten o fiyata (1000-1300) arası fiyat aralığında en iyi alınacak telefon gibi duruyor bilmem yanılıyormuyum.Acaba neden tek renk koymuşlar çok işçiliği olmasa gerek.Beyaz led ne zaman yanıyor,niçin koymuşlar ?

Oyla:

zLa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
huawei g7
Konular
11
Oreo gelecek ama ışık rengi sabit kalır yine
Ben memnunum böyle bu almama sebebi olmasın

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam cihazı cidden çok sevdim ama bildirim ışığı olayı canımı sıktı gibi zaten o fiyata (1000-1300) arası fiyat aralığında en iyi alınacak telefon gibi duruyor bilmem yanılıyormuyum.Acaba neden tek renk koymuşlar çok işçiliği olmasa gerek.Beyaz led ne zaman yanıyor,niçin koymuşlar ?
Sarj olurken, bildirim geldiginde gibi durumlarda..
Fiyat yuksek. Neden ikinci el, saticidan sifir almiyorsunuz. Ben 850ye aldım

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Oreo gelecek ama ışık rengi sabit kalır yine
Ben memnunum böyle bu almama sebebi olmasın
Hocam önerinizi dikkate alacağım,fakat can sıkan bir durum alt segment telefonlarda varken neden bu telefonda yok diye insan kurcalıyor açıkçası.Telefondan memmunmusunuz,fazlasıyla oyun oynayan birisiyim pubg,asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor mu ? Stock rom kullanacağım kutudan çıktığı gibi.

Sarj olurken, bildirim geldiginde gibi durumlarda..
Fiyat yuksek. Neden ikinci el, saticidan sifir almiyorsunuz. Ben 850ye aldım

Hocam güven meselesi takıntı bi nevi diyelim :) Cihazdan memnun musunuz herhangi bir sıkıntısı var mı ?

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam önerinizi dikkate alacağım,fakat can sıkan bir durum alt segment telefonlarda varken neden bu telefonda yok diye insan kurcalıyor açıkçası.Telefondan memmunmusunuz,fazlasıyla oyun oynayan birisiyim pubg,asphalt 8 gibi oyunlarda kasıyor mu ? Stock rom kullanacağım kutudan çıktığı gibi.

Hocam güven meselesi takıntı bi nevi diyelim :) Cihazdan memnun musunuz herhangi bir sıkıntısı var mı ?
Ben idarelik aldım, kullandigim cihaz bir amiral gemisiydi. Tabiki daha iyi diyemem biri 850tl digeri 4000tl.
Fakat cok cok iyi bir cihaz. Bu fiyata daha iyisi kesinlikle yok, ek olarak cihazin samsung alternatifi 1800tl ve ustu.

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Ben idarelik aldım, kullandigim cihaz bir amiral gemisiydi. Tabiki daha iyi diyemem biri 850tl digeri 4000tl.
Fakat cok cok iyi bir cihaz. Bu fiyata daha iyisi kesinlikle yok, ek olarak cihazin samsung alternatifi 1800tl ve ustu.

Hocam ben 4 senedir samsung kullanan birisiyim hala elimde samsung var fakat artık samsungda iphone gibi markasını satmaya başladı gibi geliyor bana haksızmıyım ? Belirttiğim fiyata kesinlikle daha iyisi yok size katılyorum.Ben oyun oynamayı aşırı seven birisiyim bana pubg,asphalt 8 gibi ağır oyunları kasmadan oynatır mı ? Kutudan nasıl çıktıysa öyle kullanacağım.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt