Soru Redmi 5 plus apple dengi kimdir ?

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 1K

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Forumda bazı apple fanı arkadaşların attığı çamurlardan sonra sormak istedim bu telefonun apple'da dengi hangi model ?
Bana kalsa kamera hariç 7 plus derdim sizin fikirleriniz neler ?

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Xiaomi mi5s kullanıyorum. Onlarca xiaomi de aldırdım. Ama redmi serisi bir telefon un kamerası ancak iPhone 5s ile yarışır. Lütfen ama lütfen , çok iyi bir jip bile olsa , yine de pistte 70 lerin yarış arabasını geçemez. Redmi serisinin tamamına yakını 3_4 sene öncesinin amiral gemilerine eş değer bir hız ve kamerasına ancak sahiptir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abartılı yorumlar burayı okuyanlar ve bilmeyenler için sonradan geri dönüp bu muydu dedirtir.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Xiaomi mi5s kullanıyorum. Onlarca xiaomi de aldırdım. Ama redmi serisi bir telefon un kamerası ancak iPhone 5s ile yarışır. Lütfen ama lütfen , çok iyi bir jip bile olsa , yine de pistte 70 lerin yarış arabasını geçemez. Redmi serisinin tamamına yakını 3_4 sene öncesinin amiral gemilerine eş değer bir hız ve kamerasına ancak sahiptir.
Kamera konusunda dediklerinize katılmıyorum hocam. Redmi Note 5 Ai kamerasi çok çok iyi işler çıkartıyor örneğin. Redmi serisinde olupta tamamen kamera odakli cihazlar çıkartılıyor. Bunlardan biri de Redmi S2 modeli.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bence redmi 5 plus en iyi tasarım a sahip denebilir ama üst düzey amiral gemiden daha hızlı deyince komik oluyor.

İpho
Kamera konusunda dediklerinize katılmıyorum hocam. Redmi Note 5 Ai kamerasi çok çok iyi işler çıkartıyor örneğin. Redmi serisinde olupta tamamen kamera odakli cihazlar çıkartılıyor. Bunlardan biri de Redmi S2 modeli.

iPhone ile video çekip pc de bi bakın. iPhone 5s ile redmi note 5 ile mesela kıyaslama yapabilirsiniz.

Ben de tersi olsun isterdim. Kapitalist dünya düzenine karşı ucuz telefon üreten xiaomi hep gönlümde, ancak gerçekler de var.
Ama şunu derseniz katılırım; sd625 li bir redmi note 5 , iPhone 8 den bile verimlidir. Bu doğru. Günlük işler için ben de aynı fikşrdeyim hem az batarya yer hem yetenekli bir çipset. Ama kamera veya hız vs çok iddialı kıyas olur.

Son düzenleme:
Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
5 Plus her ne kadar güzel cihaz olsa da, kendi fiyati aralığında en iyileri arasinda sadece. Sonuç olarak DDR3 ram, SD 625 ve Adreno 506 kullaniyor ve ister istemez performansi sadece gündelik işlemleri ve çok ağır olmayan oyunlarda akıcılığını koruyor. iPhone 7 Plus 2 sene öncesinin amiral gemisi olarak çıktı ve performans konusunda ciddi seviyeye gelmiş bi cihaz. Yani fiyat performans olarak kiyaslamiyorsak, iki sene öncenin amiral gemisi ile kiyaslamak çok daha mantıklı olacaktir. Ama gerçek şu ki; performans, kasa ve malzeme kalitesi iPhone 7 Plus'ta çok daha iyi. Objektif bakmak gerek.

7 plus diye zorlamıyorum tam bi kıyas ile tam bi denklik lazım. 7 desek kamera kötü olduğu için kamerayı hariç tutarak

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
7 plus diye zorlamıyorum tam bi kıyas ile tam bi denklik lazım. 7 desek kamera kötü olduğu için kamerayı hariç tutarak

7 ile 7 Plus performans ve malzeme kalitesinde ayni cihazlar. Orta seviye bir cihazı hiçbir zaman amiral gemisi ile kiyaslayamazsiniz. Bu büyük yanlış.

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
7 ile 7 Plus performans ve malzeme kalitesinde ayni cihazlar. Orta seviye bir cihazı hiçbir zaman amiral gemisi ile kiyaslayamazsiniz. Bu büyük yanlış.
iphone 6'ya sahip olan bi adam daha kötü telefon kullanmasına rağmen - yarışına girince ne yapacağız ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Mi 5s iphone 7 ile denk sayilir.redmi 5 plus 6 plus olur anca

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
iphone 6'ya sahip olan bi adam daha kötü telefon kullanmasına rağmen - yarışına girince ne yapacağız ?

Cümle kurarken kelimelerinize dikkat etmezseniz uyari vermek zorunda kalacağım. Daha uygun bir dil ile anlatirsaniz sevirim, burası bir forum ortamı.

Oyla:

thenomad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Bence kesinlikle iphone 6. 6s diyenler olmuş ama 6s ile arasındaki kamera farkı çok büyük. özellikle ön kamerası aynı iphone 6 gibi

Oyla:
Üst Alt