Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda bazı apple fanı arkadaşların attığı çamurlardan sonra sormak istedim bu telefonun apple'da dengi hangi model ?
Bana kalsa kamera hariç 7 plus derdim sizin fikirleriniz neler ?
Xiaomi mi5s kullanıyorum. Onlarca xiaomi de aldırdım. Ama redmi serisi bir telefon un kamerası ancak iPhone 5s ile yarışır. Lütfen ama lütfen , çok iyi bir jip bile olsa , yine de pistte 70 lerin yarış arabasını geçemez. Redmi serisinin tamamına yakını 3_4 sene öncesinin amiral gemilerine eş değer bir hız ve kamerasına ancak sahiptir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abartılı yorumlar burayı okuyanlar ve bilmeyenler için sonradan geri dönüp bu muydu dedirtir.
Xiaomi mi5s kullanıyorum. Onlarca xiaomi de aldırdım. Ama redmi serisi bir telefon un kamerası ancak iPhone 5s ile yarışır. Lütfen ama lütfen , çok iyi bir jip bile olsa , yine de pistte 70 lerin yarış arabasını geçemez. Redmi serisinin tamamına yakını 3_4 sene öncesinin amiral gemilerine eş değer bir hız ve kamerasına ancak sahiptir.
Kamera konusunda dediklerinize katılmıyorum hocam. Redmi Note 5 Ai kamerasi çok çok iyi işler çıkartıyor örneğin. Redmi serisinde olupta tamamen kamera odakli cihazlar çıkartılıyor. Bunlardan biri de Redmi S2 modeli.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamera konusunda dediklerinize katılmıyorum hocam. Redmi Note 5 Ai kamerasi çok çok iyi işler çıkartıyor örneğin. Redmi serisinde olupta tamamen kamera odakli cihazlar çıkartılıyor. Bunlardan biri de Redmi S2 modeli.
iPhone ile video çekip pc de bi bakın. iPhone 5s ile redmi note 5 ile mesela kıyaslama yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de tersi olsun isterdim. Kapitalist dünya düzenine karşı ucuz telefon üreten xiaomi hep gönlümde, ancak gerçekler de var.
Ama şunu derseniz katılırım; sd625 li bir redmi note 5 , iPhone 8 den bile verimlidir. Bu doğru. Günlük işler için ben de aynı fikşrdeyim hem az batarya yer hem yetenekli bir çipset. Ama kamera veya hız vs çok iddialı kıyas olur.
5 Plus her ne kadar güzel cihaz olsa da, kendi fiyati aralığında en iyileri arasinda sadece. Sonuç olarak DDR3 ram, SD 625 ve Adreno 506 kullaniyor ve ister istemez performansi sadece gündelik işlemleri ve çok ağır olmayan oyunlarda akıcılığını koruyor. iPhone 7 Plus 2 sene öncesinin amiral gemisi olarak çıktı ve performans konusunda ciddi seviyeye gelmiş bi cihaz. Yani fiyat performans olarak kiyaslamiyorsak, iki sene öncenin amiral gemisi ile kiyaslamak çok daha mantıklı olacaktir. Ama gerçek şu ki; performans, kasa ve malzeme kalitesi iPhone 7 Plus'ta çok daha iyi. Objektif bakmak gerek.
7 ile 7 Plus performans ve malzeme kalitesinde ayni cihazlar. Orta seviye bir cihazı hiçbir zaman amiral gemisi ile kiyaslayamazsiniz. Bu büyük yanlış.
7 ile 7 Plus performans ve malzeme kalitesinde ayni cihazlar. Orta seviye bir cihazı hiçbir zaman amiral gemisi ile kiyaslayamazsiniz. Bu büyük yanlış.