Soru Redmi 5 plus almak istiyorum

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
Redmi 6a
Bootloader Kilidi
Kapalı
Evet arkadaşlar redmi 5 plus almak istiyorum artısı eksisi nedir veya aynı fiyata altarnatif artı model varmı pil pubg hız nasıl yazılım hataları ne durumda android p geldimi yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bilemedim biraz daha koysam üstüne mi a2 alırım şöyle 1200 TL ye birşey olsa fena olmaz ama yok
Her telefonun üstüne biraz koyarak daha iyisini alırsınız zaten? Redmi note 5 1075 tl şuan

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bilemedim biraz daha koysam üstüne mi a2 alırım şöyle 1200 TL ye birşey olsa fena olmaz ama yok

A ve S serileri Redmi Note serilerinin altındaki segment oluyor bence Redmi Note serisinden aşağı düşmeyin.

Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Evet arkadaşlar redmi 5 plus almak istiyorum artısı eksisi nedir veya aynı fiyata altarnatif artı model varmı pil pubg hız nasıl yazılım hataları ne durumda android p geldimi yardımlarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler
Kardesim 1 senedir kullaniyorum güncelleme desteği sıkıntılı bazen dokunmatik panel sıkıntıları oluyor 1seneden beri telefonu o kadar cok yordumki anasi agladi ama hala pubg dusuk ayar 40-50 FPS arası aliyorum bazi yerlerde dusuyor yordum derken 10 saat pubg bile oynadim yani kisacasi sen baska tele yonel alabilirsen redmi 6 pro

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Kardesim 1 senedir kullaniyorum güncelleme desteği sıkıntılı bazen dokunmatik panel sıkıntıları oluyor 1seneden beri telefonu o kadar cok yordumki anasi agladi ama hala pubg dusuk ayar 40-50 FPS arası aliyorum bazi yerlerde dusuyor yordum derken 10 saat pubg bile oynadim yani kisacasi sen baska tele yonel alabilirsen redmi 6 pro
Teşekkürler şimdi redmi 6a kullanıyorum telefon kafayı yedi hep yazılım yüzünden optimize edemediler her taraf bug hata dolu mia2 alsam bu sıkıntılar olmayacak

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Teşekkürler şimdi redmi 6a kullanıyorum telefon kafayı yedi hep yazılım yüzünden optimize edemediler her taraf bug hata dolu mia2 alsam bu sıkıntılar olmayacak
Xiaomi ile sıkıntı abi kardeş gibidir... Ne iyi geçinebilirler ne de ayrı kalabilirler... 8=) Xiaomi sahibi olmak demek, kardeşine katlanabilmek demek yoksa her gün sıkıntı... :)

Oyla:

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Xiaomi ile sıkıntı abi kardeş gibidir... Ne iyi geçinebilirler ne de ayrı kalabilirler... 8=) Xiaomi sahibi olmak demek, kardeşine katlanabilmek demek yoksa her gün sıkıntı... :)
Aynen benim gözümde çocuk gibi sürekli bakıma muhtaç

Oyla:
Üst Alt