- Adım
- Ufuk
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 8
Üstte attığım Redmi 5 Plus için en son güncelleme konusu. Recovery linkinden indirip kurun BL kilidiniz açıksa miflash ile fastboot romu da kurabilirsiniz.Mobil veriden denedim yine olmadı en son sürüm neyse atarsanız sevinirim dediğiniz gibi yapacağım
Her şey için teşekkür ederim recovery olanı indirip kuracağım haberdar ederim siziÜstte attığım Redmi 5 Plus için en son güncelleme konusu. Recovery linkinden indirip kurun BL kilidiniz açıksa miflash ile fastboot romu da kurabilirsiniz.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim sonucu buraya yazarsınızHer şey için teşekkür ederim recovery olanı indirip kuracağım haberdar ederim sizi
Şimdi de böyle diyor telefonda mı bir sorun var acaba yaRica ederim sonucu buraya yazarsınız
Çok özür dilerim ama bu tür şeylerden anlamadığım için dediğimizde hiçbir şey anlamadımhocam bootloader kilidiniz açıksa fastboot romu kurabilirsiniz.
Güncelleme kontrol etmek için girdim fakat ağa bağlanılamıyor diyor. WiFi ye de bağlıyım. Lütfen yardım edin.
Farklı bir ağda da deneme imkanınız olursa deneyin. Örneğin mobil veri veya biri size internet paylaşarak. Eğer aynı sorun olursa Güncelleme - Redmi 5 Plus MIUI10 Global Stable V10.0.4.0.OEGMIFH Güncelleme Değişiklikleri ve Linkler konusundan recovery linkinden romu indirip güncelleme paketini seç diyerek yüklemeyi deneyin.