Yardım Redmi 5 Plus açılmıyor!

skaratepe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
Arkadaşlar merhaba,
Cihazım suya düştü, hemen kuruttum biraz sonra pirince koydum iyice nemini emdirdim ancak şuan açmaya çalışıyorum ama mi ekranında devamlı yeniden kapanıp mi ekranı geliyor. fastboot modu açılıyor, rom indirdim twrp yükleyip rom flaşlayayım dedim ama fastboot modunda 1 dk bile kalmadan yine mi ekranına dönüyor ve yeniden başlıyor. fastboot modunda da recovery flaşlarken waiting for any device yazıyor komut ekranında, hiç bişey olmuyor.
ne olmuş olabilir lütfen yardımcı olun.
teşekkürler şimdiden..

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hiçbir çare bulamazsanız öneri ya da destek almak için Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

Ozr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozgur
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
7
Arkadaşlar merhaba,
Cihazım suya düştü, hemen kuruttum biraz sonra pirince koydum iyice nemini emdirdim ancak şuan açmaya çalışıyorum ama mi ekranında devamlı yeniden kapanıp mi ekranı geliyor. fastboot modu açılıyor, rom indirdim twrp yükleyip rom flaşlayayım dedim ama fastboot modunda 1 dk bile kalmadan yine mi ekranına dönüyor ve yeniden başlıyor. fastboot modunda da recovery flaşlarken waiting for any device yazıyor komut ekranında, hiç bişey olmuyor.
teşekkürler şimdiden..
Mantık yürütüyorum sadece büyük ihtimalle tuşların altına su temas etmiş eski telefonum öyle olmuştu geçmiş olsun hocam umarım düzelir

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Arkadaşlar merhaba,
teşekkürler şimdiden..
Arka kapağı çıkartın, batarya vs de çıkarıp biraz daha pirinçte bekletin. Umarım çözülür

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt