Yardım Redmi 5 Plus 60fps Video Desteği Sorunu

Kingsman34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Selamlar. Yaklaşık 6 aydır Redmi 5 plus kullanıyorum. Uzun araştırmalar sonucu bütçeme uygun olduğundan bu telefonda karar kıldım ve performans olarak da memnunum. Almadan önce yaptığım araştırmalarda 4k 30fps, 1080p 60fps çekim desteği yazıyordu ancak ayarlardan 60fps seçsem de bir türlü 60fps çekim yapamadım. Root, ROM vb. konulardan hiç anlamam. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Selamlar. Yaklaşık 6 aydır Redmi 5 plus kullanıyorum. Uzun araştırmalar sonucu bütçeme uygun olduğundan bu telefonda karar kıldım ve performans olarak da memnunum. Almadan önce yaptığım araştırmalarda 4k 30fps, 1080p 60fps çekim desteği yazıyordu ancak ayarlardan 60fps seçsem de bir türlü 60fps çekim yapamadım. Root, ROM vb. konulardan hiç anlamam. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.
Bende de 1080p 60fps de karanlık çıkıyor bende ne yapacağımı bende bilmiyorum.

Oyla:

mehmetali5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 5 plus
Konular
21
Maalesef kamera maks 1080p30 da çekebiliyor 60fps ben de var ama önermiyorum çok kötü gerçekten

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt