Soru Redmi 5 Plus 4/64GB

barishady.23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Zenfone 4
Konular
1
Arkadaşlar uzun süredir kullandığım telefonu değiştirme zamanımın geldiğini düşünerek yeni telefon almaya karar verdim. Mi Note 3'ün fiyatı 140'lerden 1900'lere uçtuğu için alternatif olarak düşündüğüm Redmi 5 Plus'ı almayı düşünüyorum. Alan arkadaşların telefondan ne gibi şikayetleri oldu ya da oldu mu? En sevdiğiniz özelliği ne? Telefondan uçuk bir beklentim yok. Arada bir arkadaşlarımla pubg oynarım ve film/dizi izlerim.

Şu linkten: (cepport) ek olarak kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlar var mı? Beğendiler mi?

Son olarak Mi 6X bayağı hoşuma gitmişti. Fiyatı 250$ ama vergilerle kaça çıkar tahmin etmek zor ki büyük ihtimal 1600TL bandından satılır. Sizce Mi 6X'i beklemek mi Redmi 5 Plus'ı almak mı? Teşekkürler.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Aynen öyle. Ekran boyutuna ve çözünürlüğüne göre pil optimizasyonu üst düzey diyebiliriz. Teşekkürler yorumlarınız için. Alınırsa pişman olunmayacak bir telefon. Tabii beklentiye göre.
Bana Yetiyor Açıkcası Birçok Oyunda Kasma Donma Yapmıyor.Birde FHD+ Bir Ekrana Sahip Normal Full HD Değil.Birde Ekran Koruyucusu Mat Alırsan Beğenmeyebilirsin Ben Şimdi Bir Tane Kırılmaz Aldım Yoksa Ekran Buhar Yapmış Gibi Gözülküyor Mat Koryucuda.

Oyla:

barishady.23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Zenfone 4
Konular
1
Bana Yetiyor Açıkcası Birçok Oyunda Kasma Donma Yapmıyor.Birde FHD+ Bir Ekrana Sahip Normal Full HD Değil.Birde Ekran Koruyucusu Mat Alırsan Beğenmeyebilirsin Ben Şimdi Bir Tane Kırılmaz Aldım Yoksa Ekran Buhar Yapmış Gibi Gözülküyor Mat Koryucuda.
Ekranı tam kaplayan koruyucu cam almayı düşünüyordum. Bu arada açık mavi renkli olanı cepportta kalmamış, delta servisli olanı almayı düşünüyorum başka bir satıcıdan. Bu tür ürünlerde işin daha çok şansa bağlı olduğunu düşünüyorum. KVK da sıkıntı çıkarabiliyor delta da. Telefonu da dikkatli kullanırım o yüzden garanti işiyle pek uğraşacağımı düşünmüyorum.

Oyla:

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Ekranı tam kaplayan koruyucu cam almayı düşünüyordum. Bu arada açık mavi renkli olanı cepportta kalmamış, delta servisli olanı almayı düşünüyorum başka bir satıcıdan. Bu tür ürünlerde işin daha çok şansa bağlı olduğunu düşünüyorum. KVK da sıkıntı çıkarabiliyor delta da. Telefonu da dikkatli kullanırım o yüzden garanti işiyle pek uğraşacağımı düşünmüyorum.
Tam Kaplayan Koruycular Nokta Nokta Şeklinde Parmak Okuması Açısından Ve Kalitesiz Duruyor Eğer Kaliteli Birşey Alırsanız O Ayrı Tabi..

Oyla:

barishady.23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Zenfone 4
Konular
1
Tam Kaplayan Koruycular Nokta Nokta Şeklinde Parmak Okuması Açısından Ve Kalitesiz Duruyor Eğer Kaliteli Birşey Alırsanız O Ayrı Tabi..
Teşekkürler. Önerilerinizi dikkate alırım. İyi günler.

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Mi 6x i bekleyin ama 1600tl den beklemeyin 1800-1900 bandında olacaktır

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Arkadaşlar uzun süredir kullandığım telefonu değiştirme zamanımın geldiğini düşünerek yeni telefon almaya karar verdim. Mi Note 3'ün fiyatı 140'lerden 1900'lere uçtuğu için alternatif olarak düşündüğüm Redmi 5 Plus'ı almayı düşünüyorum. Alan arkadaşların telefondan ne gibi şikayetleri oldu ya da oldu mu? En sevdiğiniz özelliği ne? Telefondan uçuk bir beklentim yok. Arada bir arkadaşlarımla pubg oynarım ve film/dizi izlerim.

Şu linkten: (cepport) ek olarak kılıf ve ekran koruyucu alan arkadaşlar var mı? Beğendiler mi?

Son olarak Mi 6X bayağı hoşuma gitmişti. Fiyatı 250$ ama vergilerle kaça çıkar tahmin etmek zor ki büyük ihtimal 1600TL bandından satılır. Sizce Mi 6X'i beklemek mi Redmi 5 Plus'ı almak mı? Teşekkürler.

Karşılaştırma yaptığınız cihazlar arasında tabiki Mi 6X ön planda hem işlemci hem kamera hem tasarımsal anlamda.
Şu an piyasada 1600 TL bandında satışları var resmi olarak piyasaya girmesede.
Global Rom olarak şu an Eu Rom mevcut sadece Türkçe dil destekli.
Almakta acele etmiyorsanız beklemenizi öneririm.

Oyla:

barishady.23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Zenfone 4
Konular
1
Mi 6x i bekleyin ama 1600tl den beklemeyin 1800-1900 bandında olacaktır
1900lere çıktığı için Mi NOTE 3'ten vazgeçtiğimi belirtmiştim.
Karşılaştırma yaptığınız cihazlar arasında tabiki Mi 6X ön planda hem işlemci hem kamera hem tasarımsal anlamda.
Şu an piyasada 1600 TL bandında satışları var resmi olarak piyasaya girmesede.
Global Rom olarak şu an Eu Rom mevcut sadece Türkçe dil destekli.
Almakta acele etmiyorsanız beklemenizi öneririm.
Karşılaştırma yapmadım kesinlikle. Mi 6X'in daha iyi cihaz olduğunu inkar edecek kimse yok(performans olarak, estetik olarak göreceli). Aliexpress veya yabancı siteler dışında satıcı yok gibi. Ülkemizde fahiş fiyatlara ulaşacağını düşündüğümden almamaya karar verdim. Daha doğrusu Redmi 5 Plus almaya karar verdim. Cevaplarınız için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt