Bekliyoruz ,iyi geceler hocam.Tamamdır 3 aydır bekliyordum iyi geceler
Ben sadece link paylaştım hocam, işin büyük kısmı Xiaomi'deBen kendime yaptım arkadaşın telefonuna da yapıyoruz şimdi sayenizde
Pil durumu normal önceki gibi arkadaşlarım keşke yapmasaydın diyor rootlu falandır dediler garanti kapsamına girmez falan dediler öyle bişey var mı hocam??Ben sadece link paylaştım hocam, işin büyük kısmı Xiaomi'de
Bu rom stock rom hocam rootlu filan değil resmi orijinal bir rom yani.Pil durumu normal önceki gibi arkadaşlarım keşke yapmasaydın diyor rootlu falandır dediler garanti kapsamına girmez falan dediler öyle bişey var mı hocam??
Tamam hocam gerek yok temizlemeye çok fazla veri var ben memnunum dedim bi sıkıntı yok dedim yani teşekürlerBu rom stock rom hocam rootlu filan değil resmi orijinal bir rom yani.
Fabrika ayarlarına alsınlar öyle baksınlar duruma birde, bu işlem sonucu dahili hafıza temizlenecek haberiniz olsun.
Rica ederim hocamTamam hocam gerek yok temizlemeye çok fazla veri var ben memnunum dedim bi sıkıntı yok dedim yani teşekürler
Redmi 5 e kararlıda MIUI 10 geldi acaba portre modu geldimi onlara bi bilgin var mı?Rica ederim hocam
Hocam siz kurmamış mıydınız kendi telefonunuza ve arkadaşınızın telefonuna ?Redmi 5 e kararlıda MIUI 10 geldi acaba portre modu geldimi onlara bi bilgin var mı?