Yardım redmi 5 + garantisiz

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
hayırlı sabahlar sevgili dostlar bir satıcı buldum genel fiyatların 300 tl aşağısında satıyor cihazları yalnız cihaz garantisiz yurtdışı cihazı ve imei problemi olabiliyormuş ve kayıt için cihazı açtıklarını bu yüzden cihazının kutusunun açılmış olarak geleceğini söylediler başka alan insanların yorumlarına baktım pek bir olumsuz yorumla karşılaşmadım . sizce almalımıyım sıkıntı olurmu maddi durumum pek iyi değil ...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
HOCAM MİGROS DAHA İYİ DEĞİLMİ YANİ
Benim için değil. Takdir ve tercih sizin tabiki de... Forumda garantiye göndermek istemiyorum düşüncesinde yazılmış bir çok konu var, ben işe yaramayan garantiye neden para vereyim?

Forumdaki satıcı arkadaşlar ömür boyu yazılım garantisi veriyor zaten.

Oyla:

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
anlıyorum hocam Allah razı olsun

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Benim için değil. Takdir ve tercih sizin tabiki de... Forumda garantiye göndermek istemiyorum düşüncesinde yazılmış bir çok konu var, ben işe yaramayan garantiye neden para vereyim?

Forumdaki satıcı arkadaşlar ömür boyu yazılım garantisi veriyor zaten.

Yazılım garantisini anladık tamam, Donanım garantisi ne olacak ? İyi veya kötü garantili belgeli bir cihaz almak daha mantıklı en azından servisi işe yaramazsa bile T.H.H'ne gidersin... Forumda satış yapanları Tüketici hakem heyetine şikayet edebilir misin ?

Oyla:

Hamsterx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 +
Konular
24
+1

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yazılım garantisini anladık tamam, Donanım garantisi ne olacak ? İyi veya kötü garantili belgeli bir cihaz almak daha mantıklı en azından servisi işe yaramazsa bile T.H.H'ne gidersin... Forumda satış yapanları Tüketici hakem heyetine şikayet edebilir misin ?

Sen kendince haklısın, bende kendimce, ve en başta da demişim ki; Takdir ve tercih sizin...

Tüketici hakem heyetine gidemezsin, garantiye gönderemezsin fakat; herhangi bir sorun oluştuğunda da ortada kalmazsın, yazılım garantisi zaten var, donanımda oluşacak bir problem için de gayet güzel yardımcı olan satıcılar mevcut... Atıyorum, ekran kırılması garanti kapsamında değil ama servise gönderdiğinde servis senden 800 lira talep eder, buradaki satıcı 500 lira, birisi bir ayda gönderir telefonunu, buradaki satıcı 3 günde... Atıyorum; Şarj soketi arıza yapar, servise gönderirsin 1 ay telefonsuz kalırsın, dışarıdan alırsın gidersin iyi bir telefoncuya 100 liraya yarım saatte halledersin... Tabi servis, kullanıcı hatası demezse... Zaten bir çok durumda da servisin kullanıcı hatası raporu verdiğini bilmeyen yok...

5 Tane garantisiz Xiaomi cihaz aldım, hiç birisinde de garantiyi bırak sorun sıkıntı yaşamadım... Ekran kırılması hariç...

Saygılar.

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Sen kendince haklısın, bende kendimce, ve en başta da demişim ki; Takdir ve tercih sizin...

Tüketici hakem heyetine gidemezsin, garantiye gönderemezsin fakat; herhangi bir sorun oluştuğunda da ortada kalmazsın, yazılım garantisi zaten var, donanımda oluşacak bir problem için de gayet güzel yardımcı olan satıcılar mevcut... Atıyorum, ekran kırılması garanti kapsamında değil ama servise gönderdiğinde servis senden 800 lira talep eder, buradaki satıcı 500 lira, birisi bir ayda gönderir telefonunu, buradaki satıcı 3 günde... Atıyorum; Şarj soketi arıza yapar, servise gönderirsin 1 ay telefonsuz kalırsın, dışarıdan alırsın gidersin iyi bir telefoncuya 100 liraya yarım saatte halledersin... Tabi servis, kullanıcı hatası demezse... Zaten bir çok durumda da servisin kullanıcı hatası raporu verdiğini bilmeyen yok...

5 Tane garantisiz Xiaomi cihaz aldım, hiç birisinde de garantiyi bırak sorun sıkıntı yaşamadım... Ekran kırılması hariç...

Saygılar.

Belirttiğim kısım benim için yeterli teşekkürler....

Oyla:
Üst Alt