Yardım redmi 4x parmak izi sorunu

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 global 8.11.1 beta
Telefon Modeli
redmi 4x
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaslar oncelikle merhaba forumda yeniyim konu yeri yanlissa affola. benim redmi 4x telefonun parmak izi calismiyor ayarlar menusunde gorunmuyor herhangi darbe sivi temasi vs yok ana ekran tusu calisiyor internette guncel romlarla deneyin diye yazmislar miui 10 yukledim banamisin demedi bi yardim edin lutfen

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
telefon garantiden çıkmış oluyor dimi gerçi yazılımsal çoğu hallederim internnette en ince ayrıntısına kadar yazıyor bir de bu gönderdiğiniz linklerden kaç ayda gelir acaba
Dediğiniz gibi arka kapak açılmış ve kablo zedelendiyse garantiden çıkmıştır zaten. Kargo 15-20 güne maksimum.

Oyla:

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Dediğiniz gibi arka kapak açılmış ve kablo zedelendiyse garantiden çıkmıştır zaten. Kargo 15-20 güne maksimum.
n11 de buldum aslında 37 tl alıp kendim de takabilirm madem garantiden çıktı sıkıntı olmaz herhalde :D çinden gelecek olan bozuk olursa veya uyum sağlamazsa iade değişim vs zor olur diye düşünüyorum

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
n11 de buldum aslında 37 tl alıp kendim de takabilirm madem garantiden çıktı sıkıntı olmaz herhalde :D çinden gelecek olan bozuk olursa veya uyum sağlamazsa iade değişim vs zor olur diye düşünüyorum
Tercih sizin hocam, yerine takmak çok kolay sorun olmayacaktır. Soketi çıkart yerine yeni okuyucunun soketini tak :)

Oyla:

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Tercih sizin hocam, yerine takmak çok kolay sorun olmayacaktır. Soketi çıkart yerine yeni okuyucunun soketini tak :)
aynen çok teşekkür ederim yardım için ama bir sorum daha var soketi değiştirince ayarlara parmak izi ayarı geri gelir dimi

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
aynen çok teşekkür ederim yardım için ama bir sorum daha var soketi değiştirince ayarlara parmak izi ayarı geri gelir dimi
Rom değiştirmenize rağmen gelmemiş. Sorun donanımsal görünüyor ama kesin düzelir demem yanlış olur.

Oyla:

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Rom değiştirmenize rağmen gelmemiş. Sorun donanımsal görünüyor ama kesin düzelir demem yanlış olur.
kuvvetli büyük ihtimal düzelecek ama tamam %büyük oran düzelecek bu ihtimal denememe değer çok teşekkür ederim :D

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
kuvvetli büyük ihtimal düzelecek ama tamam %büyük oran düzelecek bu ihtimal denememe değer çok teşekkür ederim :D
Rica ederim hocam, operasyon için başarılar dilerim size de :D

Oyla:

emreshn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Tekrar rica ederim hocam, bekliyorum.
dostum yaptım parmak izini dediğim gibi sensörde sıkıntı olmuş bu gün elime ulaştı aldığım parça değiştirdim zaten cok basit bir olay şimdi sıkıntım yok allaha şükür çalışıyor parmak izi ayarı da yerine geldi haybeye rom atmakla uğraşmışım :D

Oyla:
Üst Alt