Gitti gidiyorsan aldım yaklaşık 2 senedir LTD olarak gayet iyi çalışıyordu birden kendi kendine çalışmadı telefon hiç tamir gormediCihazınızı nereden satın almıştınız? IMEI tamiri yapıldı mı? Ayarlar/SIM Kartlar/Operatörünüz/Tercih Edilen Ağ Türü altında ne görünüyor?
Ayarlar/Sim kartlar& mobil ağlar/Sim kart ayarları/Tercih Edilen ağ türü/4G öncelikli.Gitti gidiyorsan aldım yaklaşık 2 senedir LTD olarak gayet iyi çalışıyordu birden kendi kendine çalışmadı telefon hiç tamir gormedi
4G ye getirdigim zaman telefon çalışmıyor sadece 2G de çalışıyorAyarlar/Sim kartlar& mobil ağlar/Sim kart ayarları/Tercih Edilen ağ türü/4G öncelikli.
Sırayla bu adımları takip eder misiniz?
Telefon çalışmıyor'dan kastınız nedir tam olarak ?4G ye getirdigim zaman telefon çalışmıyor sadece 2G de çalışıyor
Telefon sadece 2 g ye aldığımda arama yapabiliyor ve gelen aramalara cevap verebiliyorum 3g ve Ltd ye aldığımda telefonumu aradığımda aradığınız aboneye ulaşamıyor bant kaydı oluyor yani kapalı gibiymis gibi oluyor .Telefon çalışmıyor'dan kastınız nedir tam olarak ?
Telefon çalışmıyor'dan kastınız nedir tam olarak ?