Yardım Redmi 4 Prime Şebeke Sorunu

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Merhaba
Eşimin kullanmış olduğu Redmi 4 Prime telefonumuz geçen hafta şarj soketinde sorun olduğu için Delta servise gönderildi. Sıvı teması olduğunu kullanıcı hatası nedeni ile ücretli tamir yapılıdı. Cihazı aldıktan sonra şebekede problem yaşamaya başladık. Sim kartlarda problem yok. Benim kullandığım mi6 da full çekerken Redmi 4 Prime hiç çekmiyor. Konuşmak imkansız oluyor. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Merhaba,

Özel mesaj yoluyla telefonun imei numarasını yollarsanız cihazınıza bakmak tarafımıza gönderirseniz takip etmek isterim. Devamında gelen sorun için tarafımıza yollamanız en sağlıklı sonuç olacaktır.

Saygılar
Delta Servis
Merhaba
İlginiz için teşekkür ederim. Bu kadar hızlı dönüş yapmanızı işin gerçeği beklemiyordum. Sanırım telefonu size ulaştırmak daha mantıklı. Garanti dışı bırakmak istemiyorum. Çarşamba günü servisimiz ziyaret ediyor olacağım. İyi calismalar.

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba
İlginiz için teşekkür ederim. Bu kadar hızlı dönüş yapmanızı işin gerçeği beklemiyordum. Sanırım telefonu size ulaştırmak daha mantıklı. Garanti dışı bırakmak istemiyorum. Çarşamba günü servisimiz ziyaret ediyor olacağım. İyi calismalar.

Belirttiğim gibi imei numaranızı özel mesaj yoluyla gönderirseniz cihazınızı takip etmek isterim. İyi günler dileriz.

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Belirttiğim gibi imei numaranızı özel mesaj yoluyla gönderirseniz cihazınızı takip etmek isterim. İyi günler dileriz.
Merhaba
Özel mesaj ile istenen bilgiler iletildi.

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Merhaba
Eşimin kullanmış olduğu Redmi 4 Prime telefonumuz geçen hafta şarj soketinde sorun olduğu için Delta servise gönderildi. Sıvı teması olduğunu kullanıcı hatası nedeni ile ücretli tamir yapılıdı. Cihazı aldıktan sonra şebekede problem yaşamaya başladık. Sim kartlarda problem yok. Benim kullandığım mi6 da full çekerken Redmi 4 Prime hiç çekmiyor. Konuşmak imkansız oluyor. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba
Dün geceden beri telefonu deneme amaçlı kullandım.Gün içinde ekran görüntüleri aldım. İstanbul'da Göktürk,Eyüp,Gaziosmanpaşa,Zeytinburnu ve Bayrampaşa semtlerinde cekmeme problemi devam ediyor.Eğer çok açık alandaysaniz TEM veya E5 gibi buralarda bir nebze çekiyor. Ara sokak ve ara caddelerde ciddi düşüş var. Delta servis iletişime geçti sagolsunlar çarşamba telefonu teslim edeceğim. Kanıt olması adına gonderiyi guncelliyorum. İyi aksamlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Şarj soketinin olduğu bordu aynı zamanda anteni barındırıyor. Anten soketini takmamış veya iyi takmamış olabilirler.
Ben videolara bakarak Redmi Note 2 bordunu kendim değiştirmiştim.
Üstteki resimde en sağda bir soket görünüyor. Anten kablosu buna takılıyor olması lazım.

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Şarj soketinin olduğu bordu aynı zamanda anteni barındırıyor. Anten soketini takmamış veya iyi takmamış olabilirler.
Ben videolara bakarak Redmi Note 2 bordunu kendim değiştirmiştim.
Üstteki resimde en sağda bir soket görünüyor. Anten kablosu buna takılıyor olması lazım.
Merhaba
Bilgi için tesekkurler. Maalesef benim müdahale etme şansım yok. Servisle forum üzerinden iletişime geçtim. Yarın bırakacağım. İnşallah dediğiniz gibi soketi iyi takılmaması dan kaynaklı bir durumdur.

Oyla:

Yu5uf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
4
Hocam Turkcell ve t.telekom kullanıyorum. Evde ve dışarda fark eden bir durum yok. Kullanımı engelleyecek kadar kotu çekim gücü var. Tamirden önce böyle değildi. Eminim.

Anladım . Umarım bu sefer delta halleder hocam takipteyim .

Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt