Yardım Redmi 4 Prime için doğru TWRP ??

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
21
Slmlr,

Official olarak unlock edilen Redmi 4 prime aletimde şu anda en son v8.2.4.0 global kararlı rom var.

Sorunsuz yani MI logoda bootloop yapmadan istediğimiz romu (örneğin EU weekly veya kararlı romlarını ya da Mi-Globe nin en son romlarından birini) flash etmek için hangi TWRP yi flash edelim?

Bir de şu "no-verity-opt-encrypt-5.1.zip" veya "lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip" dosyalarını flash etmek gerekir mi?

Root etmek için "Magisk" root u tavsiye eder misiniz?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Slmlr,

Official olarak unlock edilen Redmi 4 prime aletimde şu anda en son v8.2.4.0 global kararlı rom var.

Sorunsuz yani MI logoda bootloop yapmadan istediğimiz romu (örneğin EU weekly veya kararlı romlarını ya da Mi-Globe nin en son romlarından birini) flash etmek için hangi TWRP yi flash edelim?

Bir de şu "no-verity-opt-encrypt-5.1.zip" veya "lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip" dosyalarını flash etmek gerekir mi?

Root etmek için "Magisk" root u tavsiye eder misiniz?
forum'da mevcutsa gerekli dosyalar foruma göz atın değilse goog'leden aratırsanız istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz hocam magisk denemedim ama supersu'yu tavsiye edebilirim.

Oyla:

sas_sas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sururi
Cihazım
mi5
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler ama korkarım pek yararlı olamadınız.

Dediklerinizi zaten yapmıştım.
Netdeki yerli yabancı tüm xiaomi miui forumlarında araştırdım.

Redmi 4 Prime için birçok TWRP var. Cofface 3.0.2-0., alecs25 3.0.3-0, Anik_Khan 3.0.3-0, Briguday 3.1.0-0.
Bunların üzerine bir de "no-verity-opt-encrypt.zip" flash konusu var.
Tabii bir de MTP sorunu çıkarmayacak Root etme dosyası. SuperSu 2.65 2.78.2.79 gibi versiyonları derken bir de magisk 12.0 çıkmış..

Birini yanlış yapınca ki daha önce yapmışım, Dün TWRP den yeni rom flash ederken Mİ logoda takılıp kaldım.. Son çare Miflash tool ve fastboot rom ile temiz kurulum yapmak zorunda kaldım tabii tüm datalar silindi..

Şimdi en doğrusunu bulma çabam o yüzdendir..

Oyla:
Üst Alt