- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.141
Sevgili Redmi 4X Kullanıcıları,
Bugün, TWRP yükleme ve cihazı nasıl Root yapacağınız hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum.
Not:
Redmi 4X'de TWRP kurtarma nasıl flash edilir?
Aşama 1
Redmi 4X için TWRP Installer'ı indirin ve bilgisayarınıza zip içinden çıkarın.
Adım 2
Cihazınızı bootloader moduna alın. Bunu yapmak için cihazınızı kapatmanız, Güç düğmesine ve Ses seviyesini düşürme (-) düğmesine aynı anda basmanız yeterlidir.
Aşama 3
Twrp-installer.bat'ı yönetici olarak çalıştırın. Ve klavyenizdeki herhangi bir tuşa basın.
4. Adım
- Yanıp söndükten sonra herhangi bir tuşa basın. Telefonunuz otomatik olarak kurtarma moduna geçecektir.
Bu TWRP cofface tarafından geliştirildi.
Redmi 4X cihazını nasıl Root yapabilirim.?
Aşama 1
SuperSu'yu yukarıdan aşağıdan indirin ve telefonunuzun dahili belleğine aktarın.
Adım 2
Şimdi Redmi 4X'inizi Twrp Kurtarma moduna başlatın. Booting'ten sonra TWRP kurtarma modunda Birçok seçenek göreceksiniz. Şimdi Yükle'yi seçin.
Aşama 3
Kurulum'u için indirdiğini Dosya'yı seçmeniz istenir. Şimdi, dahili hafızaya attığınız root dosyasını seçin ve devam edin.
Adım 5
Rootlama işleminin başarıyla tamamlanmasının ardından Üstte Başarılı bir mesaj alırsınız. Bu mesajdan sonra telefonunuzu yeniden başlatmanız yeterlidir.
TWRP Yükleyici
Bugün, TWRP yükleme ve cihazı nasıl Root yapacağınız hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum.
Not:
- Cihazınızın en az% 50-60 şarj edilmiş olduğundan emin olun.
- Cihazınızda kilitsiz bir bootloader'a ihtiyacınız var .
- Bu yöntem yalnızca Redmi 4X için geçerlidir. Bunu başka herhangi bir telefonda denemeyin.
Redmi 4X'de TWRP kurtarma nasıl flash edilir?
Aşama 1
Redmi 4X için TWRP Installer'ı indirin ve bilgisayarınıza zip içinden çıkarın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Adım 2
Cihazınızı bootloader moduna alın. Bunu yapmak için cihazınızı kapatmanız, Güç düğmesine ve Ses seviyesini düşürme (-) düğmesine aynı anda basmanız yeterlidir.
Aşama 3
Twrp-installer.bat'ı yönetici olarak çalıştırın. Ve klavyenizdeki herhangi bir tuşa basın.
4. Adım
- Yanıp söndükten sonra herhangi bir tuşa basın. Telefonunuz otomatik olarak kurtarma moduna geçecektir.
Bu TWRP cofface tarafından geliştirildi.
Redmi 4X cihazını nasıl Root yapabilirim.?
Aşama 1
SuperSu'yu yukarıdan aşağıdan indirin ve telefonunuzun dahili belleğine aktarın.
Adım 2
Şimdi Redmi 4X'inizi Twrp Kurtarma moduna başlatın. Booting'ten sonra TWRP kurtarma modunda Birçok seçenek göreceksiniz. Şimdi Yükle'yi seçin.
Aşama 3
Kurulum'u için indirdiğini Dosya'yı seçmeniz istenir. Şimdi, dahili hafızaya attığınız root dosyasını seçin ve devam edin.
Adım 5
Rootlama işleminin başarıyla tamamlanmasının ardından Üstte Başarılı bir mesaj alırsınız. Bu mesajdan sonra telefonunuzu yeniden başlatmanız yeterlidir.
TWRP Yükleyici
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir