Yardım redmi 3 pro sustu....

serkan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
mi4c
Konular
1
cıhaz acılmıyor ekran mi yazısı cıktıgı anda kapanıyor hıc bır moda girmıyor. sadece fastboot moduna gecıyor yardım lutfen.. nasıl oldu: soyle oldu twrp ye gırdım son surum ıyı degıldı oncekı surumde vardı onu yukledım bıtırdı. sonra yenıden baslat ve temizle dıye uyarı verdı bende temizle dedım dedım demez olaydım bırdaha acılmadı..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam sanırsam yükleme yapmaya çalıştığınız rom yanlış veya arşivden çıkarmadınız. Yüklemeye çalıştığınız romu gösteren birkaç foto atabilir misiniz?

Oyla:

serkan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
mi4c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rom dogru ama yınede tepki vermıyor asıl sıkıntı telefonda hıc ekran gelmıyor mı işaretı gelıp göz atıp gıdıyor saedce fastboot moduna gırıyor tel ondada hıc bır kurullum yapmıyor.. acaba telefon hesap degıstırdıgımız ıcın ve fabrıka ayarlarına sıfırladıgımız ıcın botloader kilidini aktifleştrirdımı olabalırmı..

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
rom dogru ama yınede tepki vermıyor asıl sıkıntı telefonda hıc ekran gelmıyor mı işaretı gelıp göz atıp gıdıyor saedce fastboot moduna gırıyor tel ondada hıc bır kurullum yapmıyor.. acaba telefon hesap degıstırdıgımız ıcın ve fabrıka ayarlarına sıfırladıgımız ıcın botloader kilidini aktifleştrirdımı olabalırmı..
Hocam romun doğru olduğundan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Burda size yardım etmek için konuşuyorum, paylaştığınız ekran resminde dosya yolu bulunamıyor hatası vermiş demekki kurmaya çalıştığınız rom fastboot romu değil veya arşivi çıkaramadınız. Aynı zamanda dosya yolunca boşluk varsa da böyle olur, attığınız resimde romun bulunduğu klasör ismi "redmi 3 pro" şeklinde okunuyor. Klasör ismini boşluk olmayacak şekilde düzeltin veya direk "a" yapın ve tekrar deneyin.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam romun doğru olduğundan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Burda size yardım etmek için konuşuyorum, paylaştığınız ekran resminde dosya yolu bulunamıyor hatası vermiş demekki kurmaya çalıştığınız rom fastboot romu değil veya arşivi çıkaramadınız.

Zenex Hocam,
Klasör Adına Bakılırsa ROM DOSYASI Doğru.. Fakat ROM Dosya Yoluna Bakarsanız anlarsınız. Boşluk,Türkçe Karekter Kullanılması Bu Hataya neden oluyor.
Bu Yüzden "C:\" Sürücüsü İçerisine "StockRom" Adında Klasör Oluşturun. İndirdiğiniz Romu Bu Klasör İçine Çıkarın. Sonra Mi FLASH ile "C:\StockRom" Klasörünü Göstererek Yükleyin.

Oyla:
Üst Alt