- Adım
- HaKaN
- Cihazım
- RedmiNote10Pro
- Meslek
- Ar-Ge Uzmanı
- Konular
- 31
Güncelleme sonrası versiyon.
Xiaomi.eu sitesinin weekly rom bölümünde telefonunuza ait romu indirip yükleyebilirsiniz. Bunlar orjinal romlara Türkçe dahil olmak üzere diğer dillerin ve Google servislerinin eklenmiş halidir.slm bende redmi 3 Pro var ama turkce dil destegi yok nasil yapabilirim
Bootloader kilidi varsa önce onu açmanız gerekiyor.romlari indirdim ama hep hata veriyor bir turlu yukleyemedim benim telefon cin surumu yuklu ondan olabilirmi
slm bende redmi 3 Pro var ama turkce dil destegi yok nasil yapabilirim
Ota güncelleme için elbette kilidini açmanız gerekmiyor. Gerekmesi de çok garip olmaz mıydı?Arkadaşlar yazılım pek anlamıyorum şuan redmi 3 var global stabil olan miui7 bu surume oto güncelleme miui 8 geldimi yoksa gelecek mi güncelleme bakıyorum güncelleme yok diyor bunu nasıl hal ederim ?
Bu arada oto güncelleme almak için kilit kaldırılması gerekiyor mu benim kilit kapalı .
Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ota güncelleme için elbette kilidini açmanız gerekmiyor. Gerekmesi de çok garip olmaz mıydı?
Önemli olan cihazını daki romun resmi rom olması. Resmi ise güncelleme gelir değilse gelmez. İşte burada devreye kilit giriyor. Kilidi açıp kendiniz yükleyeceksiniz.
Sent from my MI 5 using Tapatalk