redmi 3 en güncel rom ve tavsiye

kizilirmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi
Cihazım
Galaxy S6 E
Meslek
Programcı
Konular
22
Telefon orijinal miydi? Nasıl test edip anladınız.

via tapatalk
Xiaomi ye bootloader kilidi için başvuru yaptım o da kabul etti mesaj gönderdi orjinal olmasa idi gelmezdi herhalde

Farklı teknikler vardır ama ben pek anlamıyorum.

resolute

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
resolute
Cihazım
discovery
Konular
1
Xiaomi ye bootloader kilidi için başvuru yaptım o da kabul etti mesaj gönderdi orjinal olmasa idi gelmezdi herhalde

Farklı teknikler vardır ama ben pek anlamıyorum.
Orjinal seri numarasını kopya telefona girebilirler. Başka bir yolu var mı acaba

via tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Orjinal seri numarasını kopya telefona girebilirler. Başka bir yolu var mı acaba

via tapatalk
Orjinal numarayı kopyalarlarsa, sorgulamalar sonucunda bu ortaya çıkar. Aynı numarayı birçok kişi sorgulamış olur. Siz de bu sorgu sonucuna bakarak anlarsınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
En. Miui de şu anda global rom yok. Telefon üzerinde %95 türkçeleştirilmiş bir romla gelir muhtemelen. Ben de daha 2 gün önce xiaomi. eu 7.1.3.0 stable romunu kurdum. %99 türkçe. Fakat kurduktan sonra 2 sorunla karşılaştım Kamera ve mesajlar bölümü açılmıyordu.ama ikiside basit bir yöntemle bu forumdan RepairM@n nickli arkadaş yardım etti halledildi.
nasıl halledildi hocam yazar mısınz bendeki de kamera ve mesajlara girmiyo

omrak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Engin
Cihazım
Redmi 3
Konular
0
nasıl halledildi hocam yazar mısınz bendeki de kamera ve mesajlara girmiyo

bu kamera uygulaması :
bu mesaj uygulaması :
yukarıdaki apk dosyalarını telefona indir. ama ilk önce telefonu root laman gerek.

root işlemi hallettikden sonra google play'den root browser programını indirip çalıştır. system - priv app- miui camera klasörüne gidip oradaki apk yı silin. Benim verdiğim apk dosyasını oraya yapıştırın. Yapıştırılan dosyanın Üzerine basılı tutun. Aşağıda permissions olacak. ona basın ve oradaki ilk sütun (dikey) tamamıyla işaretli olsun, bir de ikinci sütunun ilk tiki işaretli diğerleri boşta olsun. Okey deyin. Bu işlemleri yaparken root uygulaması izin isteyebilir. İsterse verin.

Camera işlemi bitince benim verdiğim mms apk dosyasını system - priv app içindeki mms klasörüne aynı işlemleri yaparak atacaksınız. Bitince teli yeniden başlatın ve düzelmiş olacak

Üst Alt