Yardım Redmi 3 Çok ilginç problem!

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Arkadaşlar merhaba,

Redmi3 kullanıcısıyım. Şu an üzerinde 20.10 tarihli eu rom yüklü, bir öncesinde de 13.10 tarihli eu rom yüklüydü.

Gelelim soruna, rom ile mi alakalı bilmiyorum ama son iki romda yaşadım bu problemi. Her iki romda da telefon şarjı %15 in altına düştüğü zaman ekran kilidini açtığımda ana menü gelmiyor. Şöyle ki; ekran bir kapanıp bir açılıyor ve sadece arka plan geliyor ama üzerindeki simgeler görünmüyor.

Ne zaman ki şarja takarsam ancak o zaman düzeliyor. Telefon bahsettiğim durumdayken açıp kapatmak ta fayda etmiyor, sadece şarja taktıktan sonra düzeliyor ve şarj mesela %20 olduğunda şarjdan çeksem de bu sorun yaşanmıyor.

Fikri/bilgisi olanların tavsiyelerine açığım.

İyi forumlar.

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Hocam aynı bi sorun bende de vardı. Benimki Merkezi saat için mod kullanıyordum ondanmış son romu indirip üzerine kurdum sorun ortadan kalktı. Modu ne zaman uygulasam aynı sorun tekrar ediyor.

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
osmanali

3 Parti tema kullanıyorum, farklı yazı fontu kullanıyorum. Bunlardan olacağını sanmıyorum ama şimdi siz merkezi saat modu diyince aklıma geldi, bu sorun forumda paylaşılan 4x5, 5x6 gibi bir simge paketi vardı. Onun 5x6 olan modu flashlamıştım ondan sonra yaşamaya başladım bu sorunu da. Ama birde şu var, 13.10 tarihli rom güncellemesinden sonra simgeler kendiliğinden orjinal 4x5 değerine dönmüştü zaten. Alakası varmıdır bilemedim?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
osmanali

3 Parti tema kullanıyorum, farklı yazı fontu kullanıyorum. Bunlardan olacağını sanmıyorum ama şimdi siz merkezi saat modu diyince aklıma geldi, bu sorun forumda paylaşılan 4x5, 5x6 gibi bir simge paketi vardı. Onun 5x6 olan modu flashlamıştım ondan sonra yaşamaya başladım bu sorunu da. Ama birde şu var, 13.10 tarihli rom güncellemesinden sonra simgeler kendiliğinden orjinal 4x5 değerine dönmüştü zaten. Alakası varmıdır bilemedim?
Temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Modlar rom ile uyumsuz olabiliyor bazen.

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Zenex

Temiz kurulumdan kastınız, önce fabrika ayarlarına alıp, ondan sonra romu tekrar flashlamak mı?

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Zenex

Anladım hocam, peki full wipe yapınca imei siliniyor mu?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

onur17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
mi5 prime
Konular
3
Dil i ingilizce yapın.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar merhaba,

Redmi3 kullanıcısıyım. Şu an üzerinde 20.10 tarihli eu rom yüklü, bir öncesinde de 13.10 tarihli eu rom yüklüydü.

Gelelim soruna, rom ile mi alakalı bilmiyorum ama son iki romda yaşadım bu problemi. Her iki romda da telefon şarjı %15 in altına düştüğü zaman ekran kilidini açtığımda ana menü gelmiyor. Şöyle ki; ekran bir kapanıp bir açılıyor ve sadece arka plan geliyor ama üzerindeki simgeler görünmüyor.

Ne zaman ki şarja takarsam ancak o zaman düzeliyor. Telefon bahsettiğim durumdayken açıp kapatmak ta fayda etmiyor, sadece şarja taktıktan sonra düzeliyor ve şarj mesela %20 olduğunda şarjdan çeksem de bu sorun yaşanmıyor.

Fikri/bilgisi olanların tavsiyelerine açığım.

İyi forumlar.

Bu sorunla ilgili FİX dosyasını İlgili Bir Arkadaşa Verdim, Yayınlarsa Sorununuz Çözülür. Ben artık Fix vermiyorum/v veremiyorum.

Oyla:
Üst Alt