Sonuç inanılmaz gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla eleman öyle biri olsa derdim ama bende çok şaşırdım.Bence hocam bu eleman bu işi gösteri yapmak için şunu yapmış olabilir ekranı uyku süresi kapatıp ekran ışığını en düşüğe alıp tüm arn^leri kapatıp işlem yapmadan telefonu bekletiyor yoksa normal kullanımda bu ekran süresinin imkanı yok isterse 5000 bin olsun. Ama herşeye rağmen eğer doğru ise helal olsun diyorum.
Bu Note 3 değil yalnız. Redmi 3.Sasilacak bisey degil bence saat 10 da sarjdan cikardigim telefonu 12 ye kadsr mesajlaşmada kullandim fazla olmasada sonrada ful internette gezdim suan 89 sarjim note 3 cidden efsane sarj suresi veriyo
Hocam eleman hiçbir uygulamaya müdahale etmediğini de söyledi. Ekstradan 6 saat video izlemiş. 3G ve Wi-Fi açık şekilde.Bence hocam bu eleman bu işi gösteri yapmak için şunu yapmış olabilir ekranı uyku süresi kapatıp ekran ışığını en düşüğe alıp tüm arn^leri kapatıp işlem yapmadan telefonu bekletiyor yoksa normal kullanımda bu ekran süresinin imkanı yok isterse 5000 bin olsun. Ama herşeye rağmen eğer doğru ise helal olsun diyorum.