Yardım Redmi 13X güncelleme sırasında internet kesintisi sorun yaratır mı?

MrSheppard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 13X
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.203.0.VNTMIXM
Telefon Modeli
Redmi 13X
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Redmi 13X'e gelen güncellemeyi ayarlardan indirdim ve güncelleme çıkarılıyor aşamasında internet bağlantım tamamen kesildi ve işlem o şekilde tamamlandı. Daha sonra telefonu yeniden başlatarak açtım da bu internet kesintisi güncellemenin hatalı kurulması gibi bir problem oluşturuyor mu? Bilenler bilgilendirirse sevinirim arkadaşlar. Teşekkür ederim.

teknikyazilim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
teknikyazılı
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
0
Merhaba. Redmi 13X'e gelen güncellemeyi ayarlardan indirdim ve güncelleme çıkarılıyor aşamasında internet bağlantım tamamen kesildi ve işlem o şekilde tamamlandı. Daha sonra telefonu yeniden başlatarak açtım da bu internet kesintisi güncellemenin hatalı kurulması gibi bir problem oluşturuyor mu? Bilenler bilgilendirirse sevinirim arkadaşlar. Teşekkür ederim.
Merhaba güncelleme çıkartılması aşamasında internet ihtiyacı duymaz. İndirilirken bağlantı kesilseydi İnternet geldiğinde kaldığı yerden devam ederdi yine bir sorun olmazdı.

Oyla:

MrSheppard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 13X
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba güncelleme çıkartılması aşamasında internet ihtiyacı duymaz. İndirilirken bağlantı kesilseydi İnternet geldiğinde kaldığı yerden devam ederdi yine bir sorun olmazdı.
Peki güncelleme dosyası indirildikten sonra güncelleme çıkarılıyor aşamasına geçiş anında internet bağlantısının kopması sorun çıkarıyor mu normalde?

Oyla:
Üst Alt