- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- 13 pro+
- Konular
- 1
Ne hatası alıyorsunuz açmaya çalışırken?Bölge hindistan yüklü rom global boatloader kilidi açılmıyor mevcut romu değiştiremiyorum,yardım...
Ne hatası alıyorsunuz açmaya çalışırken?
Mi hesapı çık ve geri gir sonra ve bilgisayara bağlayarak randevu alMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kilidi açmaya çalişiyorum romu değiştirmek için kilidi bir türlü açamadım gitti.sistemi güncelle dediğimde de en son rom u yeniden kurun hatası alıyorum
Cihazı sıfırla tekrar denehocam sistem yükseltiliyor.lütfen daha sonra yazısından öteye geçilmiyor
Manuel olarak güncelleme yapın, hangi sürüm numarasının geldiğini söyleyin size ona göre Recovery güncelleme paket dosyasını paylaşayımDenedim aynı değişen bir şey yok
uygulama üzerinden ek paketlerin hepsni denedim .rom hatalı romu güncelleyin hatası veriyor.aynı sürümün romunu bile kuramıyorum. en sonunda hata verıyor.sistem üzerinden indirilen de aynı.romu güncelleyin yada daha sonra deneyinManuel olarak güncelleme yapın, hangi sürüm numarasının geldiğini söyleyin size ona göre Recovery güncelleme paket dosyasını paylaşayım
Recovery dosyalarının tamamını denedim indirdim sonuç aynı.3 yada 4 kez sıfırladım. sonuç değişmiyoruygulama üzerinden ek paketlerin hepsni denedim .rom hatalı romu güncelleyin hatası veriyor.aynı sürümün romunu bile kuramıyorum. en sonunda hata verıyor.sistem üzerinden indirilen de aynı.romu güncelleyin yada daha sonra deneyin
Bu cihaz çin cihazı ise götürün iade edin, bu cihaz yerine poco X6 pro global tercih edilebilir.uygulama üzerinden ek paketlerin hepsni denedim .rom hatalı romu güncelleyin hatası veriyor.aynı sürümün romunu bile kuramıyorum. en sonunda hata verıyor.sistem üzerinden indirilen de aynı.romu güncelleyin yada daha sonra deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery dosyalarının tamamını denedim indirdim sonuç aynı.3 yada 4 kez sıfırladım. sonuç değişmiyor