Yardım Redmi 13 Yeni Kontrol Merkezi Yok

Kador

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Not8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi 13
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Forumda konuyla ilgili cevap bulamadığım için buraya açmak zorunda kaldım. Yeni telefon aldım daha önce not8 pro vardı. Yeni kontrol merkezi çok kullanışlı hoşuma gidiyordu ama yeni aldığım telefonda yok ayarlara giriyorum seçenek yok telefon 1 aylık en son güncellemeleri almış durumda. Benim gibi sorun yaşayanlar elbet çoktur. Bu problemi nasıl aşabiliriz birkaç APK denedim olmadı. Telefonum HyperOS 2.0.3.0 Android 15 sürümü

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Giriş seviyesi telefonlarda performans kaybı olmaması açısından yeni kontrol merkezini kaldırdılar. Root ile geri getirilebiliyor diye biliyorum.

Oyla:

Kador

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Not8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Giriş seviyesi telefonlarda performans kaybı olmaması açısından yeni kontrol merkezini kaldırdılar. Root ile geri getirilebiliyor diye biliyorum.
5 alt modelinde not8 pro da var iken yeni tip cihazlarda olmaması ilginç üstelik performans olarak da şuan ki telefon eski telefonuma göre daha iyi olmasına rağmen herhangi bir performans kaybı olacağını sanmıyorum. En azından çalışan bir APK uygulaması olsa yinede işimi görürdü. Çünkü çok kullanışlı ve pratik yeni kontrol merkezi

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
5 alt modelinde not8 pro da var iken yeni tip cihazlarda olmaması ilginç üstelik performans olarak da şuan ki telefon eski telefonuma göre daha iyi olmasına rağmen herhangi bir performans kaybı olacağını sanmıyorum. En azından çalışan bir APK uygulaması olsa yinede işimi görürdü. Çünkü çok kullanışlı ve pratik yeni kontrol merkezi
Bildirim panelini açıp kapatırken baya bi kasıyor genelde. Birkaç telefonda kastığına şahit oldum. Sonrasında güncelleme ile kaldırdılar zaten yeni paneli

Oyla:
Üst Alt