Yardım redmi 12 hardbrick oldu ve bootlader kilitli

kerem1615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İndo V14.0.2.0.TMXIDXM
Telefon Modeli
Redmi 12
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba arkadaşlar redmi 12 cihazım hardbrick oldu ve hiçbir şekilde açılmıyor ne fastboota giriyor ne recovery moda cihaz simsiyah ekranı ve bootlader kilitli durumda sizce ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
MTK işlemcili cihazlar için yetkili hesabı atlamak konuları hali hazırda forumda mevcut zaten deneyebilirsiniz. Şahsi yorumum ise: Redmi 12 lerin yazılımını ben dahi çok fazla kurcalamıyorum, yazılım muhabbetlerine çok girmiyorum çünkü bu cihazlarda yazılımdan sonra karıncalı ekranda kalma sorunu oluyor. Bu sebeple kendiniz kurcalamak yerine tamir ettirmeniz daha sağlıklı olacaktır. İyi forumlar...

Oyla:

kerem1615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTK işlemcili cihazlar için yetkili hesabı atlamak konuları hali hazırda forumda mevcut zaten deneyebilirsiniz. Şahsi yorumum ise: Redmi 12 lerin yazılımını ben dahi çok fazla kurcalamıyorum, yazılım muhabbetlerine çok girmiyorum çünkü bu cihazlarda yazılımdan sonra karıncalı ekranda kalma sorunu oluyor. Bu sebeple kendiniz kurcalamak yerine tamir ettirmeniz daha sağlıklı olacaktır. İyi forumlar...
hocam yetkili hesabı atlıyorum ama sonrası yok sonrasında ne yapıcam

Oyla:

kerem1615

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kerem
Cihazım
Xiaomi Redmi 12
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam siz bana nasıl yapacağımı anlatsanız ben kendim yapsam olurmu

Oyla:
Üst Alt