Yardım Redmi 12 Hakkında

iamburakcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burakcan
Cihazım
Redmi 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi HyperOs 1.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi 12
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar değerli forum üyeleri benim telefon redmi 12 ama Instagramda reels videosu izlediğim zaman kasıyor neden sizce ? Twitter'da tiktokta kasma yapmıyor sadece reels izlediğim zaman kasıyor Instagramda ? Sebebi nedir

ByAyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
0
Şu ana kadar çözemediyseniz MIUI pil ve performans uygulamasının fps kilidi koyduğunu öğrendim.
Örnek olarak 120 hz kullanıyorsanız youtube 60 fps olarak çalışmakta, kilidi kaldırmak için pil ve performans uygulamasını adb üzerinden tamamen kaldırabilirsiniz ancak arka plandaki uygulamaları kapatmayı durduracaktır. Bunun yerine hiç denemediğim için bilmiyorum ancak aşağıya koyacağım adb shell komudunu deneyebilirsiniz.
settings put system peak_refresh_rate 120
Not : Eğer fps kilidi koyup koymadığını öğrenmek istiyorsanız geliştirici seçeneklerinden performans izleyiciyi açıp bakabilirsiniz.

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Şu ana kadar çözemediyseniz MIUI pil ve performans uygulamasının fps kilidi koyduğunu öğrendim.
Örnek olarak 120 hz kullanıyorsanız youtube 60 fps olarak çalışmakta, kilidi kaldırmak için pil ve performans uygulamasını adb üzerinden tamamen kaldırabilirsiniz ancak arka plandaki uygulamaları kapatmayı durduracaktır. Bunun yerine hiç denemediğim için bilmiyorum ancak aşağıya koyacağım adb shell komudunu deneyebilirsiniz.
Not : Eğer fps kilidi koyup koymadığını öğrenmek istiyorsanız geliştirici seçeneklerinden performans izleyiciyi açıp bakabilirsiniz.
setedit uygulamasından user refresh rate ayarını 1 yapıp da çözülebilir

Oyla:

ByAyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
0
Bazı miui romlarda powerkeeper uygulamasını silmek bootlopa sebebiyet verebiliyormuş şahsen bende vermemişti ancak devre dışı bırakınca sorun çıkarmıyor.

Oyla:

impossible42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Cnc Operatörü
Konular
15
Denedim Instagram gerçekten kasma var bu cihazda kontrol paneli yok kamerada yavaş çekim yok galeri kamera arka plan blur yok yok oğlu yok aldığıma pişman olmak üzereyim

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker