Haber Redmi 10X kanlı canlı karşımızda! Redmi verecek dumanı…

Redmi 10X kanlı canlı karşımızda! Redmi verecek dumanı…
Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi 10X bize tasarımsal anlamda ne sunacak? Telefona ait görseller ortaya çıktı. İşte tasarımsal detaylar… Xiaomi‘nin alt markası Redmi son dönemde özellikle Hindistan pazarında rekorları alt üst eder bir hale geldi. Redmi ve Xiaomi markaları bugün Hindistan pazarının %40‘lık kısmına hakim olarak görülürken ardı ardına telefon tanıtımına devam ediyor. Redmi daha …

Yigido2564

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
13
Redmi 10X kanlı canlı karşımızda! Redmi verecek dumanı…
Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi 10X bize tasarımsal anlamda ne sunacak? Telefona ait görseller ortaya çıktı. İşte tasarımsal detaylar… Xiaomi‘nin alt markası Redmi son dönemde özellikle Hindistan pazarında rekorları alt üst eder bir hale geldi. Redmi ve Xiaomi markaları bugün Hindistan pazarının %40‘lık kısmına hakim olarak görülürken ardı ardına telefon tanıtımına devam ediyor. Redmi daha …

Elinize sağlık hocam

Defineadresi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Defineci
Cihazım
Redmi not 5
Meslek
DEFİNECİ_ARKEOLOG
Konular
9
şaştım kaldım be hocam hangisini aliyim... wasntme~~ wasntme~~ drunk~~ drunk~~ drunk~~ drunk~~ drunk~~ drunk~~ clap~~ clap~~ clap~~ clap~~

emeğine eline yüreğine sağlık

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
Hocam haber kaynağı olarak verdiğiniz sitede asıl haber başka yerden alıntı. Sitede görsel ve kaynak bile belirtmemişsiniz?

Üst Alt