- Adım
- Enes
- Cihazım
- Reeder P13 Blue
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MİUİ 12
- Telefon Modeli
- Redmi 10 2022
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese selamlar,
Redmi 10 2022 (selene) cihazıma Mi Flash Tool ile internette bulduğum MIUI 12 Endonezya ROM’unu attım. Flash sorunsuz bitti ama telefon yeniden başladıktan sonra cihaz tamamen gitti, hiç tepki vermiyor ve açılmıyor.
Şu an şöyle bir durum var:
PC’ye bağlayınca “MediaTek USB Port (COM5)” diye görünüyor ama 1 saniye durup hemen gidiyor, sonra tekrar geliyor. Sürekli tak çıkar yapıyor gibi. Bu yüzden SP Flash Tool cihazı görmüyor ve rom atamıyorum.
Denemediğim şey kalmadı diyebilirim:
farklı kablo, farklı USB port, driver silip yeniden kurma, driver imza kapatma, ses tuşlarıyla bağlama vs. ama hep aynı, sürekli kopuyor.
Büyük ihtimal yanlış ROM yüzünden cihazı hard brick ettim.
Bu durumdan cihazı nasıl kuratarabilirim?
Daha önce başına gelen ya da bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
Redmi 10 2022 (selene) cihazıma Mi Flash Tool ile internette bulduğum MIUI 12 Endonezya ROM’unu attım. Flash sorunsuz bitti ama telefon yeniden başladıktan sonra cihaz tamamen gitti, hiç tepki vermiyor ve açılmıyor.
Şu an şöyle bir durum var:
PC’ye bağlayınca “MediaTek USB Port (COM5)” diye görünüyor ama 1 saniye durup hemen gidiyor, sonra tekrar geliyor. Sürekli tak çıkar yapıyor gibi. Bu yüzden SP Flash Tool cihazı görmüyor ve rom atamıyorum.
Denemediğim şey kalmadı diyebilirim:
farklı kablo, farklı USB port, driver silip yeniden kurma, driver imza kapatma, ses tuşlarıyla bağlama vs. ama hep aynı, sürekli kopuyor.
Büyük ihtimal yanlış ROM yüzünden cihazı hard brick ettim.
Bu durumdan cihazı nasıl kuratarabilirim?
Daha önce başına gelen ya da bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim