Yardım redim 12 pro 5g direncli imei var gunceleme bi turlu gelmiyor

tiryaki1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
redmi 12 pro 5g
Konular
1
bi siteden 2 el almıstım aldıgım kisi direcli kayıtlı demisti sifirlarsan imei ucar dedi ama gunceleme alır diye sattı cihaza ama bi turlu gunceleme gelmiyor aynı model kulanan baska bir arkadasta gunceleme alıyor

Aykutogun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Bir
Konular
0

silkeater

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi 9T
Konular
12
bi siteden 2 el almıstım aldıgım kisi direcli kayıtlı demisti sifirlarsan imei ucar dedi ama gunceleme alır diye sattı cihaza ama bi turlu gunceleme gelmiyor aynı model kulanan baska bir arkadasta gunceleme alıyor
Hocam sanırım Note 12 pro 5g diyorsunuz?
+ Ve rom global mi?

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Gerçekten direç atılmış cihaza yüklenen yazılımda güncelleme kapatılmaz. Geçmiş olsun dolandırılmışsınız. Düzgün bir yerde tekrar direnç imei yaptırın, bende var cihaz güncelleme alıyor ve imeilerde uçmuyor. H.kadioglu usta yardımcı olabilir size bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca konuyu yanlış cihaz bölümüne açmışsınız. Note 12 Pro 5G bölümüne açmanız lazımdı. cantara HiddeNKinG Skorpi

tiryaki1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
redmi 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekurler cevaplarınız icin sattım cihazı imei islemi yapılmadan evel fake rom vardı yapan usta global yapıp direc uygulaması lazımdı sordugumda musterilerin cihazlarını gunceledikten sonra sebeke problemleri yasadıkları icin guncelemeden yapmıs işlemi hayırlı forumlar en guzeli 2 lira fazla verip tr cihazı almak

Üst Alt